Apskritai svarbiausia gyvenime yra nusiteikimas, tačiau teigiamas bangas galima sureguliuoti ir užbėgti kai kuriems įvykiams už akių, kai žinome, ko turėtumėme pasisaugoti.

Štai astrologai pasižvalgė į artimiausią ateitį. Štai jums horoskopas mėnesiui 12 Zodiako ženklų.

AVINAS

Gegužę skirkite poilsiui, todėl geriau būtų jei jį suplanuotumėte iš anksto. Jums ryškiai nesiseka darbe, jaučiatės pervargusi  iš tiesų metas išeiti atostogų. Pravartu vykti į visiškai nežinomą vietą, kad patirtumėte kuo daugiau ryškių įspūdžių. Net jei esate pervargusi ir nesijaučiate turinti jėgų, vis tiek planuokite aktyvų poilsį  tik taip vėl plūstelės energija.

Mėginsite sustyguoti asmeninį gyvenimą, tačiau nepatartina atlikti rizikingų veiksmų, pirmai eiti į kompromisus, prisipažinti meilę. Svarbu įsitikinti, kad esate iš tiesų reikalinga tam asmeniui  jis iš tiesų gali tai įrodyti darbais.

Materialinė gyvenimo pusė jaudins vis labiau. Neišvengiamai reikės išleisti pinigų, o jūs suvokiate, kad suma bus didelė. Pasistenkite kreiptis į patikimą žmogų patarimo, kad neišleistumėte visų pinigų. Geras mėnesio akcentas  bendravimas su draugėmis. Su jomis jūs galite būti visiškai atvira, atsipalaiduoti.

JAUTIS

Gegužę būsite užsiėmusi įvairiausių problemų sprendimu. Kai visi ilsisi, jūs visiškai neduodate sau ramybės. Greičiausiai jums teks arba pakeisti gyvenamąją vietą, arba užsiimti nekilnojamojo turto paieškomis, tačiau šioje sferoje numatomi ryškūs pokyčiai. Visus svarbius sprendimus geriau priimti antroje mėnesio pusėje, tuomet jie bus labiau pasverti, logiškesni.

Gali būti, jog nutrauksite su kažkuo santykius, ir tai įvyks dėl jūsų kaltės. Nereikėtų taip užsispyrusiai ir agresyviai laikytis savo nuomonės  tai neduos nieko gero. Jeigu turite artimų draugų, nevertėtų su jais susitikinėti; galbūt taip jums pasiseks išsaugoti brangų ryšį.

Šiuo metu jūs ne itin romantiškai nusiteikusi, jus erzina santykiai, todėl į pasimatymus žiūrėsite nenoriai. Esate pastabi ir dėmesinga, pro jūsų akis neprasprūsta jūsų žmogaus trūkumai, kurių, beje, labai daug. Gegužės pabaiga privers apie kažką rimtai susimąstyti, tačiau galutinio sprendimo kol kas priimti nesugebėsite.

DVYNIAI

Jums šis mėnuo pralėks greitai ir nerūpestingai, nesate linkusi apie kažką rimtai galvoti bei susikurti papildomų problemų. Džiaugiatės tuo, ką turite, ir nesiekiate didelių tikslų. O iš tikrųjų reziumuokime: jums gana palankiai išsisprendė materialinės problemos, kurių prisikaupė nuo senų laikų, todėl kol kas galite negalvoti apie tai, kaip uždirbti dar daugiau. Pinigus leidžiate, pirkdama gausybę smulkmenų, kurios kelia jums nuotaiką.

Kai kurie Dvyniai leisis į ilgą kelionę, tačiau būtent ten gali laukti nemalonumai. Būtų geriau, jei vyktumėte atostogauti su vyru, kuris prisiimtų dalį rūpesčių bei reikalų tvarkymo.

Nesmagių momentų gali iškilti dirbančių Dvynių kelyje. Ypač tų, kurie turi nuosavą verslą. Jus gali apgaudinėti darbuotojai, o jūs tai pradėsite suvokti. Labai didelė konfliktų tikimybė, jus gali nuolat kažkuo kaltinti.

Tačiau bendras emocinis fonas puikus, mėgaujatės šiluma ir saule. Netgi galite netikėtai įsimylėti!

VĖŽYS

Galite gyventi gana padriką, lengvabūdišką gyvenimą ir dar nejausti dėl to jokios sąžinės graužaties. Jūs nusiteikusi mėgautis paskutiniu vasaros mėnesiu, o tai jums pavyksta tiesiog nuostabiai! Jūs daug bendraujate su draugais  jų dėka galite sužinoti kažką naujo bei įdomaus. Namuose vyrauja šventinė atmosfera, lengvai randate bendrą kalbą su vaikais bei vyru. Tačiau jums nusimato ir romantiškas nuotykis, kuriuo galite lengvai susigundyti.

Apie darbus nėra kada galvoti, tačiau visiškai jų atsikratyti irgi nepavyks. Jus netgi gali iškviesti iš atostogų. Pasistenkite iš anksto surikiuoti visus materialinius klausimus, aptarti sąlygas, nes šioje srityje galimos problemos.

Pinigus kol kas leiskite taupiai. Jei esate pasiryžusi įsigyti stambų pirkinį, geriau tai darykite mėnesio pradžioje, nes liksite vis tiek kažkuo nusivylusi.

LIŪTAS

Šį mėnesį esate nusiteikusi gana pesimistiškai. Tai priklauso nuo begalės priežasčių, o pirmiausia  nuo jūsų sveikatos būklės. Jūsų imunitetas nusilpęs, galite peršalti ir susirgti netgi pačią karščiausią bei saulėtą dieną. Todėl atsargumas šiuo klausimu labai parvers.

Dirbti gegužę jūs nematote prasmės. Ko tik besiimsite, judės labai lėtai, pridarysite krūvą klaidų. Greičiausiai neturite jokios motyvacijos arba vadovybė su jumis elgiasi ne itin gražiai. Mėnesio pabaigoje kai kurioms Liūtėms atsiras galimybė pakeisti darbą  pasinaudokite ja.

Šeiminiams santykiams kurti gegužė itin palanki. Tai gali labai jums pakelti nuotaiką sunkiausiomis minutėmis. Todėl praleiskite namuose kuo daugiau laiko, vykti ilsėtis visiškai neverta.

MERGELĖ

Jūs šiuo metu turėtumėte labiausiai kliautis savimi nei tikėtis pagalbos iš šalies  net jei tokia ir būtų, mažai kuo pagelbėtų. Tačiau jums iš tiesų teks užsiimti sudėtingais reikalais, todėl vertėtų susitelkti ir pajungti visą savo valios jėgą.

Pirmiausia bus užgriebtas jūsų darbas: jums gali patikėti kažkokį naują ir svarbų projektą, jūs akivaizdžiai išbando, nes jumis nepasitiki! Jūsų kolektyve atsirado bloga linkinčių, bet koks pasakytas žodis gali atsisukti prieš jus. Geriau laikykite liežuvį už dantų.

Gegužės pabaigoje pradėsite dairytis į šalis: jums ryškiai trūksta nuotykių, kurie padėtų pašalinti susikaupusį stresą. Nauji santykiai gali gimti labai netikėtai: jie nebus ilgalaikiai, tačiau pakels jums nuotaiką. Atkreipkite dėmesį į Vandens stichijos atstovus!

SVARSTYKLĖS

Jums reikia parodyti iniciatyvą, išsikelti tikslus ir džiaugtis rezultatais. Jūs tai daryti ne itin mėgstate, tačiau būtent dabar, kaisi aplinkui atostogauja, konkurentai irgi, taigi pasiekti sėkmės yra visos sąlygos. Galite labai lengvai pakilti karjeros laiptais, tačiau su sąlyga, jog nesėdėsite rankų sudėjusi.

Gegužę suplanuotas atostogas teks atidėti į patį mėnesio galą, tačiau ir tai šitoks poilsis gali neatnešti laukto pasitenkinimo. Geriau išvis atostogas nukelti rudeniui. Per tą laiką galite gauti pinigų, be to, daugiau, nei galėjote įsivaizduoti.

Galite sėkmingai tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, jums sekasi, jus greitai randate tinkamus variantus.

Jūsų mylimas žmogus gali elgtis visiškai nenuspėjamai, tačiau jūs rasite jėgų pateisinti jo veiksmus ir neleisite smulkmenoms gadinti nuotaikos. Kai kurios Svarstyklės gali ryžtis kerštui, tai į jus visiškai nepanašu!

SKORPIONAS

Gegužę jūs būsite viena sėkmingiausių Zodiako ženklų atstovų. Tačiau tai veikia tik romantiškąją jūsų gyvenimo pusę, nes čia jūs neturite sau lygių! Vyrai jus dievina, mėgaujatės dėmesiu ir populiarumu. Esate atsipalaidavusi, puikiai atrodote, nuotaika fantastiška, todėl gegužė geriausias laikas atostogoms. Ilsėtis galite nevažiuodama toli nuo namų, nes vis tiek patirsite daug naujų įspūdžių.

Mėnesio pabaigoje kibkite į darbus, nes galite prarasti neprastą perspektyvą. Jei senokai siuntėte CV ir nebesitikėjote atsakymo, tai jis gali ateiti kaip tik šiomis dienomis. Skorpionai nusiteikę ryžtingai, nes suvokiate, jog turite pasistengti, kad galėtumėte uždirbti daugiau.

Nemalonių momentų šį mėnesį nenusimato, viskas klostosi gana lengvai. Net jeigu imsite jausti nuovargį, visuomet atrasite būdą jį pašalinti.

ŠAULYS

Šį mėnesį jūsų laukia išvyka, apie kurią jaus seniai svajojote. Išvyksite su triukšminga kompanija, turėsite labai įsimintinas atostogas. Tik per jas būkite itin atsargi, nes gali grėsti kai kurių nemalonumų. Tačiau Šauliai, kaip visuomet, kupini optimizmo ir nerūpestingumo.

Mėnesio viduryje galite turėtu su darbu susijusių problemų, gali būti etatų mažinimas, taigi geriau pasiruoškite tokiam įvykių posūkiui. Apsidrausdama išsiuntinėkite savo CV.

Vasaros pabaiga labai sėkminga asmeniniam gyvenimui. Šeimoje  neįtikėtina harmonija, jaučiatės reikalinga mylimam žmogui. Jei esate neištekėjusi, tai pažintys bus netikėtos ir vaisingos. Kai kurie Šauliai gali susituokti, be to, visas išlaidas padengs partneris.

Tačiau iš jūs pati galite nemenkai prisidėti, nes sugebate uždirbti pinigus, tik juos leidžiate neišmintingai. Mėnesio gale nuotaikos šiek tiek nepastovios, raskite būdų pailsėti, atsigauti.

OŽIARAGIS

Taip pavargote nuo nuolatinių pareigų ir problemų, jog jūsų beveik niekas nedžiugina. Reikėtų greitai pakeisti situaciją. Net jeigu trūksta pinigų atostogoms, pasistenkite jų gauti bet kokiu būdu. Meskite šalin darbus  jums reikia pagalvoti apie save. Vykite į kelionę, nes tikėtina, jog susipažinsite su asmeniu, apversiančiu jūsų gyvenimą aukštyn kojom. Jei nesusituokusi, tai mėnesio gale gali vykti sužadėtuvės ar pokalbis apie vestuves. Taigi jūsų užduotis dabar  gerai atrodyti ir atidžiai įvertinti visas galimas kandidatūras.

Kai tik pailsėsite, reikia skubiai pasirūpinti tėvais, jiems pagelbėti. Jie gali reikalauti nuolatinio dėmesio, tačiau visus klausimus jūs išspręsite greitai.

Bendravimas su artima drauge gali staiga nutrūkti, jūs pati parodysite iniciatyvą, būsite grubi ir žiauri. Geriau paprašykite atleidimo ir nebūkite užsispyrusi.

VANDENIS

Jums mažiausiai norisi problemų, tačiau jos kaip tik ir kyla dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių. Per daug uoliai dalijote pažadus, todėl dabar teks juos tesėti, kad ir kaip sunku būtų.

Vandeniai gali mėginti kažką apgauti, tačiau tai greitai išaiškės, todėl turėsite nemalonumų. Visose situacijose būkite atsargi, jei reikia, netgi su kuo nors pasitarkite.

Antra mėnesio pusė jums žadama šviesesnė, galite šiek tiek atsipalaiduoti ir užsiimti kažkokia pozityvia veikla. Nueikite į kiną, teatrą, parodą  nelikite namuose viena!

Asmeniniame gyvenime galimos staigmenos. Sulauksite prisipažinimo, kurio nesitikėjote išgirsti, ir visiškai nesuprasite, ką daryti, kaip elgtis. Nevertėtų priimti skubotų sprendimų, juo labiau, kad dėl tų santykių tik išlošite.

ŽUVYS

Suvokite, kad priartėjo paskutinis pavasario mėnuo ir sieksite jį praleisti kuo naudingiau. Pasiryžusi vykti nors į pasaulio kraštą, kad tik gautumėte naujų įspūdžių.

Jei planuosite atostogas, tai greitai surasite nuostabų variantą ir net įsigysite bilietus. Nevažiuokite ilsėtis viena, jums reikalinga triukšminga kompanija. Gegužę galite užmegzti naujus neįpareigojančius santykius, tačiau jūs nenorite nieko rimto, ypač permainų.

Žuvys gerai uždirba ir gali sau leisti gana daug. Bet geriau venkite išlaidų, o pasistenkite juos investuoti į kokį rimtą verslą.

Galite susipažinti su naujais žmonėmis, kurie bus dalykiški, gali padėti verslo srityje. Šiuo klausimu įsiklausykite į partnerių nuomonę. Mėnesio viduryje galimi nemalonumai, tačiau nekreipkite į juos dėmesio.