Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Ši pica kitokia: viską padarysite pačios, ir užtruksite vos 10 minučių. Toks patiekalas tiks ir pietums, ir sotiems pusryčiams. Griebkite ingredientus ir pirmyn į virtuvę!

REIKĖS:

10 didelių šaukštų miltų;

5 šauktų majonezo;

5 šaukštų grietinės;

2 kiaušinius;

2 šaukštų minkšto sviesto;

druskos;

50 g dešros ar kumpio;

5 raugintų agurkėlių;

2 pomidorų;

1 svogūno;

saujos juodųjų alyvuogių;

2 šaukštų pomidorų padažo;

saujos pievagrybių.

GAMINIMAS:

Keptuvę ištepkite aliejumi. Sumaišykite tešlos ingredientus (grietinę, miltus, kiaušinius, druską). Į keptuvę sukrėskite šią tešlą. Tada sluoksniais dėkite supjaustytus kitus ingridientus: dešrą ar kumpį, raugintus agurkėlius, pomidorus, svogūną, alyvuoges, pievagrybius. Ant sudėtų produktų užtepkite pomidorų padažo ir majonezo. Sutarkuokite fermentinį sūrį ir užberkite storą sluoksnį ant picos.

Ant nedidelės ugnies patiekalą kepkite maždaug 10 minučių. Būtinai uždėkite dangtį. Stebėkite, kada išsilydys sūris, tuomet pica bus iškepusi.