Purūs lyg debesys, lengvi ir puikiai tinkantys vakarienei. Būtent tokie šie kotletukai!

REIKĖS:

1 kg kopūstų;

1 morkos;

1 svogūno;

2 kiaušinių;

100 g manų kruopų;

100 g džiūvėsių;

2 a. š. druskos;

1 a. š. mėgstamų prieskonių.

GAMINIMAS:

Kopūstą apvirkite, palaukite, kol atvės, ir sutrinkite iki vientisos masės. Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką, įmuškite kiaušinius, suberkite manų kruopas, pagardinkite prieskoniais ir druska. Iš tešlos su šlapiomis rankomis suformuokite nedidelius kotletukus, pavoliokite džiūvėsiuose ir kepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje. Kopūstų kotletukus rekomenduojame valgyti su jūsų mėgstamu padažu (puikiai tiks ir natūralus jogurtas ar neriebi grietinė). Skanaus!