Visai neseniai Londone vykusiame renginyje, skirtame paminėti Karališkųjų oro pajėgų ir aviacijos mokyklos 75-metį, K. Middleton pasirodė kitokia. Tiksliau, visiems į akis krito didesni, storesni ir tamsesni antakiai.

Taip Kate Middleton antakiai atrodo dabar VidaPress nuotr.

K. Middleton antakiai pastaruosius kelerius metus buvo itin kruopščiai prižiūrimi. Jie buvo išpešiojami, bet atrodė natūraliai.

Dabar hercogienė antakius nusprendė ryškinti rudu pieštuku arba antakių tušu, kurie daro stebuklus. Tiesa, gerbėjai sunerimę, nes naujieji Kate antakiai nėra visiškai tobuli.

Vienas iš jų yra akivaizdžiai storesnis už kitą...“, „Išpiešti antakiai dar niekam neatrodė gražiai“, – naują K. Middleton įvaizdį komentavo gerbėjai.

Ši nauja įvaizdžio detalė galėjo atsirasti dėl to, kad K. Middleton neretai ir pati darosi sau makiažą, nepatiki šios moteriškos procedūros jos įvaizdžiu besirūpinantiems specialistams.

Nors skirtumas tarp senųjų ir naujųjų antakių išties pastebimas, tačiau daugeliui naujas hercogienės įvaizdis patinka. Kai kurios merginos socialiniuose tinkluose jau diskutuoja, kaip taip pačioms pasiryškinti antakius ir suteikti veidui gyvumo.

Ir nors ryškūs, natūraliai vešlūs antakiai buvo 2015 metų mados klyksmas, makiažo žinovai teigia, kad tokie antakiai Kate netinka ir sendina.

Taip Kate Middleton antakiai atrodė seniau