AVINAS

Šią savaitę busite lyg nesava ir elgsitės taip, kad mylimas žmogus rimtai gali sunerimti. Pasistenkite aiškiai susidėlioti prioritetus ir nusiraminti, nes kitaip dauguma situacijų sukels rimtų konfliktų su partneriu. Jei nebūsite ramesnė, namuose kils tikri uraganai.

Jei esate vieniša, laukia spontaniškos pažintys. Pajusite priešingos lyties atstovų dėmesį. Tai neabejotinai pakels nuotaiką ir leis dar smarkiau mėgautis gražiomis vasaros dienomis.

JAUTIS

Iš kur tas jums nebūdingas kuklumas ir bailumas? Tai trukdys normaliai bendrauti su mylimu žmogumi. Pasistenkite mokytis reikšti emocijas, kad partneris pajaustų, jog jums rūpi jo gyvenimo įvykiai. Jei to nepadarysite, iškils rimtų sunkumų santykiuose.

Jūsų šaltumas tik dar labiau pakurstys vyrų smalsumą ir norus. Puikiai parinktas veiksmų planas privilios papildomų gerbėjų. Gali būti, kad jų bus tiek daug, jog nebespėsi lakstyti į pasimatymus ir atsakyti į jų žinutes. Tai sukels mažyti chaosą ramioje tavo kasdienybėje.

DVYNIAI

Jus perpildys teigiamos emocijos, o tai puikiai veiks santykius su mylimu žmogumi. Dažniau jį džiuginkite bei užkrėskite pozityvia energija, kad toks geras laikotarpis nenueitų šuniui ant uodegos.

Dėl geros nuotaikos šią savaitę jausitės pakylėta, bendraudama su naujais žmonėmis. Tai padės užmegzti įdomių pažinčių, susirasti pažįstamų ir nenuobodžiauti.

VĖŽYS

Laukia nelengvas pasirinkimas, nuo kurio priklausys tolimesni santykiai su mylimu žmogumi. Pasistenkite objektyviai pasverti visus „už" ir „prieš", kad po to netektų gailėtis dėl savo sprendimo. Būkite racionali ir rami, nesiblaškykite ir pasikliaukite savo artimaisiais, jie visada geriausiai pataria.

Tik nuo jūsų troškimų priklausys, kaip susiklostys įdomi pažintis. Viskas jūsų rankose!

LIŪTAS

Vidinis neramumas gali neigiamai paveikti asmeninius santykius, kurie labiausiai šiuo metu priklauso nuo jūsų. Todėl pasistenkite sugrąžinti harmoniją ir nesitikėkite, kad viskas išsispręs savaime. Reikės tam skirti laiko, atsidavimo ir pastangų.

Šią savaitę gana nesėkmingai bendrausite su naujais žmonėmis. Todėl bendravimą apribokite iki minimumo.

MERGELĖ

Savaitė pateiks daug gerų žinių jums ir partneriui. Būkite nusiteikusi permainoms - jos bus pozityvios. Geras laikas kažką drauge pradėti - susieti gyvenimą, užmegzti naują gyvybę.

Jei esate vieniša, ši savaite tinkama pažintims - gali užsimegzti rimta draugystė. Nepraleiskite savo šanso, tegul vyrai atranda tikrą lobį.

SVARSTYKLĖS

Jūsų abejingumas supančiai aplinkai gali rimtai sunervinti mylimą žmogų. Pasistenkite partneriui rodyti dėmesį, juo domėtis, nes kitaip laukia rimti konfliktai, kurie jums šiuo metu visai nereikalingi.

Esate ne itin susidomėjusi naujų pažinčių paieška, nekirbina širdies ir esami gerbėjai, todėl šią savaitę tikrai nieko jaudinančio nenutiks. Išnaudokite laiką savo hobiams, pramogoms, poilsiui...

SKORPIONAS

Jūsų išsiblaškymas gali sukelti rimtą konfliktą su mylimu žmogumi. Labiau domėkitės artimojo gyvenimu, padėkite kebliose situacijoje, nes partneriui ypač reikės jūsų pagalbos bei palaikymo.

Gana skeptiškai esate nusiteikusi naujų žmonių atžvilgiu, todėl stenkitės kontroliuoti savo emocijas, neatstumti visų, kas bando prie jūsų priartėti.

ŠAULYS

Jūsų reguliarūs išsišokimai, priekabiavimas prie partnerio gali tapti ilgo konflikto pradžia. Žinoma, yra ir bus dalykų, į kuriuos verta atkreipti dėmesį, tačiau sumažinkite pastabų skaičių - tai neverta tų nervų, kuriuos gadinate sau bei partneriui. Be to, mylimas žmogus gali nebeištverti tokio jūsų elgesio.

Būsite itin įtari ir priekabi, todėl kažin ar patartina dairytis naujų pažinčių.

OŽIARAGIS

Į bendravimą su partneriu įsliūkins monotonija. Pasitenkite kažkaip paįvairinti gyvenimą, išnaudodama mažiausią galimybę - tai jums abiems išeis į naudą.

Pastaruoju metu esate gana konservatyvi, todėl naujas pažintis megzti bus sudėtinga. Pasistenkite dažniau atsipalaiduoti.

VANDENIS

Jūsų staigus susidomėjimas aktyviu gyvenimo būdu gali pasėti klausimų mylimam žmogui. Anksčiau buvote ramesnė, todėl partneriui prireiks laiko, kad apsiprastų su naujais jūsų pomėgiais. Būkite kantri ir veikite pamažu.

Bendraudama su priešingos lyties atstovais, būsite itin aktyvi, todėl dėmesio netrūks. Aplink jus sukiosis naujas vyrukas, kurį jūs labai sužavėjote. Gali būti, kad viskas peraugs į rimtus santykius.

ŽUVYS

Pastaruoju metu jūs ypač daug dirbote, todėl pagaliau pailsėkite. Daugiau laiko leiskite su mylimu žmogumi - tai suteiks jums jėgų ir teigiamų emocijų. Partneris sumaniai pasirūpins jumis ir grąžins pasitikėjimą savo jėgomis.

Emociniai svyravimai trukdys bendrauti su naujais žmonėmis, todėl daugiau laiko leiskite įprastoje jums aplinkoje.