Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

PIRMADIENIS: namų židinio kurstytojai

Jums visada patinka viską smulkmeniškai suplanuoti, apgalvoti ir nedaryti aplaidžių klaidų. Jei pirmadienis daugeliui yra labai sunki diena, nes tenka grįžti prie darbų, jums tai puikus startas. Niekada nesiblaškote, nepriimate neapgalvotų sprendimų, nebendraujate su žmonėmis, kurie jums kelia įtarimų, atrodo nepatikimi. 

Esate visiškas taisyklių vergas. Dėl to daugelis mano, kad jums pritrūksta kūrybiškumo ir drąsos rizikuoti. Jus linkę užsidaryti savyje ir atsiriboti nuo visuomenės. Niekada nesiskundžiate ir savo bėdų neužkraunate kitiems žmonėms. Jus galima pavadinti vienišu riteriu.

Pirmadienį gimusios moterys pasižymi šiltumu, švelnumu, šeimyniškumu. Didžiausias jų prioritetas  šeimos židinys ir jo kurstymas. Dažniausiai jau nuo mažų dienų jos svajoja apie didelę šeimą, nori turėti daug vaikų.

Šią dieną gimę vyrai yra ištikimi ir patikimi. Retas jų pasiduoda pagundai pasukti į karę. Dažniausiai jis visą gyvenimą džiaugiasi savo mylimąja ir šeima, finansiškai ją aprūpina. 

ANTRADIENIS: gimę po laiminga žvaigžde

Šią dieną gimusiems žmonėms nereikia labai stengtis, kad pasiektų visko, apie ką svajoja. Jie niekada nekenčia dėl finansinių problemų, išpildo savo karjeros tikslus. Kokia jų paslaptis? Komunikabilumas, vidinis žavesys ir pasitikėjimas savimi. Mažai žmonių gali atsispirti jų vidiniam žavesiui. 

Jausdami savo lengvą sėkmę, antradienį gimę žmonės greitai prie to pripranta ir tampa materialistais. Jie nemoka taupyti, trokšta prabangos, kartais būna labai šykštūs kitiems žmonėms. Didžiausia jų bėda  pinigų aukštinimas. Dėl to kartais jie negali atsipalaiduoti, mėgautis gyvenimo jiems teikiamomis dovanomis. 

Antradienį gimusios moterys negali be meilės santykių. Nors savo gyvenimo žmogų jos randa tikrai ne iš pirmo bandymo, tačiau visada prie savęs nori jausti vyriška šilumą. Deja, kartais su jomis būna sunku dėl arogancijos ir didelių reikalavimų.

Šią dieną gimę vyrai yra tikri kovotojai. Jie gyvenime nori turėti viską, kas geriausia: gerą darbą, gražią ir meilią žmoną, talentingus vaikus

TREČIADIENIS: taikos ir laimės nešėjai

Šią dieną gimę žmonės primena gėlių vaikus, kuriems viskas gražu, nepavojinga, žavinga ir paslaptinga. Jie moka nuoširdžiai džiaugtis kiekviena diena, visada spinduliuoja optimizmu, kuriuo užkrečia ir aplinkinius. Dažniausiai jiems nelabai svarbi materialinė gerovė, jie nekaupia santaupų, nekovoja dėl karjeros. Jie labiau vertina mokymosi visą gyvenimą principą ir dažnai būna praminti knygų graužikais. Dėl to jų antrosioms pusėms, stabiliai stovinčioms ant žemės, toks požiūris ilgainiui gali pabosti. 

Antradienį gimę vyrai yra naivūs ir labai greitai įsimyli. Jiems patikusiai moteriai jie gali pakloti visą pasaulį po kojomis, pasikeisti ir adaptuotis prie jos poreikių. Šią dieną gimusios moteriškosios lyties atstovės negali pakęsti kritikos, todėl dažniausiai dirba namuose. Joms šeima labai svarbi, tačiau jos labai ilgai ieško to vienintelio, kurio gyvenimo požiūris sutaptų su jų. 

KETVIRTADIENIS: nuverčiantys kalnus

Tai žmonės, kurie gyvenime nuveikia labai daug. Jiems labai svarbi karjera, profesiniai ir akademiniai pasiekimai, žmonių pripažinimas, įvertinimas. Dažniausiai jie būna lyderiai, vadovai, įtakingi asmenys. Stipriausia jų savybė  kantrybė. Jų niekada nepalaužia mažos nesėkmės, nesklandumai ar sunkumai. Sakoma, kad jų kantrybė ir akmenį suskaldyti gali.

Deja, ketvirtadienį gimę žmonės retai randa laimę ir asmeniniame gyvenime. Jiems nėra svarbu šalia savęs turėti mylimą žmogų, jie neskuba sukurti šeimos, neretai nusprendžia neturėti atžalų. Šią dieną gimę kartais ir sąmoningai pasirenka vienatvę. Jie sunkiai prisileidžia žmones, bijo, kad jais pasinaudos ir paliks. 

PENKTADIENIS: tvirtai stovintys ant žemės

Šiuos žmones mums dažnai būna sudėtinga perprasti, nes jie elgiasi labai dviprasmiškai. Kartais atrodo, kad jie labai griežti, konkretūs, šaltakraujiškai žvelgiantys į juos supančią aplinką. Kita vertus, jie susigraudina nuo menkiausios smulkmės, yra itin sentimentalūs, sunkiai išgyvena išsiskyrimus (ir su žmonėmis, ir su daiktais). Jiems sunku įsileisti žmones į savo širdį, juos, tarsi laukinius žvėrelius, reikia prisijaukinti.

Penktadienį gimusius žmones sėkmė lydi verslo srityje. Jie nebijo rizikuoti, priimti rimtus sprendimus. Tai jiems leidžia dažnai mėgautis sėkmės šampanu. Darbe jie praleidžia labai daug laiko, kruopščiai atlieka visas jiems patikėtas užduotis, todėl meilę dažniausiai taip pat atranda darbinėje aplinkoje. 

ŠEŠTADIENIS: princai ir princesės

Šią dieną gimę net neslepia, kad nori gyventi labai gerai. To jie tikslingai kasdien ir siekia. Sakoma, kad dažnai tai būna labai iškilios ir garsios asmenybės. Jie dievina keliones, naujus potyrius, nori išbandyti viską, ką jiems siūlo gyvenimas. Nors darbe jie daro daug klaidų (viskas dėl impulsyvumo ir didelės energijos), tačiau visada išsisuka ir net situaciją pakreipia jiems palankia linkme.

Šeimos reikalai šeštadienio žmonėms daug sunkesni. Didžiausia jų bėda  pernelyg didelė meilė sau, egoistiškumas. Jie retai žiūri šeimos interesų, nes visą laiką yra susikoncentravę į save. Švelnumas jų širdyje atsiranda tada, kai sulaukia atžalų. Būtent šiuo gyvenimo etapu jie viską sudėlioja į savo vietas, suvokia šeimos reikšmę. 

SEKMADIENIS: skubantys lėtai

Jie mano, kad nėra, kur skubėti, nes gyvenimas tik vienas, tad būtina juo mėgautis. Nors turi labai daug idėjų, tikslų, siekių, tačiau lėtumas priverčia daugelio jų atsisakyti. Sekmadienį gimę visai dėl to neliūdi. Jiems labai svarbu vidinė harmonija, atsipalaidavimas, poilsis, savęs ugdymas. Jie niekada neaukos sveikatos ar vidinės harmonijos dėl karjeros. Kartais savo lėtumu jie labai erzina aplinkinius, tačiau neverta jų stumti ir skatinti, nes tai turės atvirkštinį rezultatą

Sekmadienį gimusios moterys dažnai pasirenka šeimos moters vaidmenį, o ne karjerą. Jos yra labai rūpestingos mamos ir žmonos, sugebančios visus suvienyti. Šią dieną gimę vyrai taip pat pasižymi šeimos vertybių puoselėjimu. Jiems labai svarbus atžalų ugdymas, auklėjimas, todėl tam skiria labai daug laiko ir dėmesio.