Sakoma, kad šviesiai rausvą nagų lako spalvą renkasi karjeristės ir mėgstančios klasikinį stilių, tačiau pavasario sezoną madingi rausvi tonai turėtų patikti ir romantiškoms ar žaismingoms asmenybėms. Grožio meistrai rekomenduoja nagus lakuoti pieniško braškių kokteilio atspalviu, sukursiančiu gaivumo bei lengvumo įspūdį.

Nagų lakai: "Clinique" (johnlewis.com), "Barry M", "Bourjois" (asos.com)

Šiek tiek drąsesni purpuro ir violetiniai orchidėjų atspalviai siūlomi besidominčioms naujausiomis mados tendencijomis. Švelni violetinė paskelbta 2014 m. pavasario ir vasaros spalva, tad jei neplanuojate tokia papildyti drabužinės, įsigykite bent violetinių atspalvių nagų lako.

Nagų lakai: "Maybelline" (thehut.com), "Nauls INC", "Seche" (asos.com)

Ypač pavasariškai atrodys bundančios gamtos spalvos: dangaus žydra, mėtų žalsva ar šviesiai žalia lyg tulpių stiebai. Melsvais ir žalsvais atspalviais grožio meistrai rekomenduoja lakuoti trumpesnius nagus. Nesibaiminkite nagų lakuoti skirtingai, tačiau išlaikykite artimus atspalvius, tuomet manikiūras atrodys nuotaikingai, bet subtiliai.

Nagų lakai: "Seche Casually Cool" (thehut.com), "Barry M" (asos.com), "L'Oreal Paris Color Riche" (thehut.com)

"Seche" (asos.com), "Pixi", "Bourjois" (thehut.com)

Kaipmat nuotaiką praskaidrins sodrios nagų lako spalvos. Šį pavasarį madingiausia ryški raudonų atspalvių paletė, kuri pabrėžia moteriškumą. Klasikinė raudona, mergaitiška fuksijų, sultinga aviečių ar žaisminga apelsinų – rinktis yra iš ko.

Nagų lakai: "Clinique A Different Nail Enamel" (douglas.com), "Red Carpet Manicure" (asos.com)

Nagų lakai: "Lancome" (johnlewis.com), "Mavala", "Maybelline" (thehut.com)

Nagų lakai: "NARS" (johnlewis.com), "Orly" (thehut), "OPI Nails" (johnlewis.com)