Madingiausia šio sezono spalva – vadinamoji ledinė blondinė, tai šviesūs šalto atspalvio plaukai, kurie itin tinka turinčioms griežtesnius veido bruožus. Jei ruošiatės plaukus balinti, įvertinkite ar jų priežiūrai galėsite skirti pakankamai laiko ir lėšų. Kad šviesūs ledinio atspalvio plaukai atrodytų nepriekaištingai, reikia reguliariai balinti jų šaknis, stiprinti plaukus balzamais, kaukėmis, nes šviesinantys dažai itin kenkia.

Elle Fanning, Tilda Swinton, Anne Hathaway

Vyrauja ir kitas šviesus atspalvis, turintis šiltesnių gelsvų bei rausvų pustonių. Tokiu madinga plaukus dažyti vientisai, šis šiltas blondiniškas atspalvis ypač rekomenduojamas šviesaus gymio moterims.

Cate Blanchett, Jamie King, January Jones

Medaus geltonis – dar viena šviesių plaukų tendencija. Plaukai dažomi šviesesnėmis ir tamsesnėmis sruogomis, prie šaknų kuriamas tamsesnių plaukų įspūdis. Taip nudažyti plaukai atrodo gyvybingai, natūraliai, spindi. Medaus atspalvis vizualiai jaunina, tad jis tiks ir brandesnio amžiaus moterims.

Kate Upton, Ciara

Praėjusiais metais daugybė garsenybių ir grožio naujienomis besidominčių moterų vaikėsi ombré tendencijos. Tačiau šiandien šį pereinančių spalvų efektą keičia subtilesnis dažymas sruogomis. Brunetėms siūloma plaukus pašviesinti natūraliai atrodančiais spalviniais perėjimais, kurie suteiks gyvumo ir apimties.

Khloe Kardashian, Nikki Reed, Miranda Kerr

Dar viena madinga spalva – sodri ugninė, ją renkasi ne tik ekranų gražuolės, bet ir modeliai. Jauna karjerą pradedanti manekenė Natalie Westling, garsiausių mados namų buvo pastebėta tik tuomet, kai plaukus nusidažė ryškiu ugniniu atspalviu. Jei ryžtatės plaukus dažyti raudonai, atminkite, jog gali tekti keisti ir dalį garderobo – raudonplaukėms tinka ne visų spalvų drabužiai.

Rachel McAdams, Christina Hendricks, Karen Elson

Bene drąsiausia pavasario tendencija galima vadinti pastelinius atspalvius: purpurinis, mėtų, žalsvas, rausvas ir t.t. Užsienio žvaigždės be baimės eksperimentuoja plaukus dažydamos nenatūraliomis spalvomis. Jei esate meniškos prigimties, galbūt ir jūs išdrįsite įvaizdžiui suteikti pavasariško žaismingumo.

Kelly Osbourne, Nicole Richie, Ireland Baldwin