LAIMĖTOJAI:

1. Marija Gesevičiūtė.

2. Ieva Urbonaitė.

3. Vilija Stankevičienė.

___________________________________________________________________________________

Štai 6 bruožai, kurie būdingi labai sėkmingam ir daug pasiekiančiam žmogui. Dažniausiai tai lyderiai, vadovai, savo profesijos ekspertai.

1 bruožas: koncentracija ir susikaupimas

Jūs dažniausiai iš anksto žinote, ko norite. Nesiblaškote, užsiimdamas keliomis veiklomis vienu metu. 

Stanfordo aukštosios verslo mokyklos dėstytojo Jeffrey Pfefferio atliktas tyrimas parodė, kad sėkmingai vadovai retai keičia įmones. Kodėl? Jie nenori blaškyti energijos naujoms paieškoms, adaptacijai ir pan. 

2 bruožas: greitas prisitaikymas prie situacijos

Kitaip tai galima pavadinti lankstumu. Nors daugelis mano, kad tai žmogaus silpnumo apraiška, tačiau sugebėjimas bendrauti su visais žmonėmis, lengvai užmegzti pokalbius, empatiškai sureaguoti į situaciją, verčia žmones jumis pasitikėti. Tai tiesiog būtina, jei norite kažkam vadovauti. 

Dar vienas privalumas  jūs greitai randate net ir sudėtingiausios situacijos sprendimo būdus. 

3 bruožas: iniciatyvumas

Jūs viską perimate į savo rankas greičiau, nei kiti sugeba sureaguoti apie patį faktą. Ryžtingai, be baimės prisiimti atsakomybę jūs visur pasisiūlote, skubate kitiems padėti, lyg pirmūnas norite palikti puikų įspūdį ir sužibėti. 

Jūs niekada nekaltinate kitų žmonių ar aplinkos dėl savo nesėkmių, jas sprendžiate čia ir dabar, o ne dejuojate. 

4 bruožas: sinergiškumas

Jūs puikiai suvokiate, kad visuma visada bus stipresnė už atskiras dalis. Nenorite solo pasirodymų, sugebate suburti visą komandą, ją motyvuoti ir skatinti siekti grupinių tikslų. Visuose komandos nariuose įžvelgiate teigiamų bruožų ir sugebate juos panaudoti bendros sėkmės siekimui. 

5 bruožas: noras tobulėti ir atsinaujinti

Žmogui būtinas tobulėjimas, jis nuolat privalo atsinaujinti, didinti savo žinių ir kompetencijų bagažą. Deja, ne visi tai suvokia... Sėkmingi žmonės nepateisina statiškumo, jiems būdingas augimas ir tobulėjimas. 

Nuotr. Shutterstock

6 bruožas: sugebėjimas valdyti konfliktus

Jeigu jūs pradedate drebėti, kai nusimato mūšis, jūs neabejotinai nesugebėsite laimėtų didelių kovų. Kartais kova yra tiesiog būtina, kad pasiektumėte savo tikslus. Išmintis slypi tame, kad jūs sugebate konfliktą valdyti, esate vienu žingsniu priekyje savo konkurentų. 

Minkštumas ir nuolaidžiavimas atneša kitų žmonių simpatijas, tačiau neužtikrina pagarbos.

_____________________________________________________________________________________

LAIMĖK!

AVON LUCK 
– 
tai švelnus ir gaivus aromatas, nes jo kompozicija sudaryta iš banguotųjų kertuočių ir citrinų kvapų, kuriuos apgaubia šiltas medienos aromatas. Šių
kvepalų reklaminės kampanijos veidu tapo teniso sensacija Marija Šarapova. Ji įkūnija pasitikėjimo savimi ir sėkmės dvasią, kuri kvepalų idėjos pagrindu.