Pasistenkite ką nors pakeisti

Labai nustebtumėte, ką jūsų lytiniame gyvenime galėtų padaryti mažyčio žingsnelio žengimas už įprastų rėmų. Pasirinkite kambarį, kuriame niekada neišdykavote ir keliaukite į jį. Arba netikėtai vidury dienos padarykite pertraukėlę greitukui. Tikrai nereikia pradėti domėtis įvairiausiais keistais fetišais – paprasčiausiai šiek tiek pakeiskite rutiną ir sulauksite akivaizdžių pokyčių. 

Mažiau streso reiškia geresnį seksą

Nors, ko gero, jūs galvojate, kad viską kontroliuojate, tačiau streso poveikis gali pasireikšti pačiose netikėčiausiose vietose – taip pat ir miegamajame. Dalį dienos skirkite jogos pratimams, meditacijai ar savo mėgstamai raminančiai veiklai. Tada eidama į lovą, būsite kur kas atviresnė ir laisvesnė, o tai tolygu daugiau sekso sesijų ir geresniems rezultatams.

Įgyvendinkite fantaziją

Paklauskite savo partnerio, ar jis neturi kokios fantazijos, kurią visada norėjo išbandyti, tačiau buvo per kuklus tai aptarti. Tada, jei, žinoma, tai yra teisėta ir fiziškai įmanoma, išpildykite jo svajonę. Tai darydama galbūt sužinosite ką nors naujo apie savo partnerį, arba net gi apie save.

Atnaujinkite savo žaisliukų dėžutę

Jei pastarąjį kartą naują sekso žaisliuką į spintelę prie lovos įsidėjote, kai filmą „Vienas namuose 2“ vis dar rodė kino teatruose, pats metas juos atnaujinti. Laikui bėgant netgi geriausi žaisliukai gali netekti žavesio – arba dar blogiau, tapti nuspėjami ir iš dalies nuobodūs (juk tam yra skirta santuoka!). Pradžiuginkite save universaliu ir aukštos kokybės žaisliuku, pavyzdžiui, Lelo Soraya, ir pastebėsite, kad padidėjo jūsų orgazmų kiekybė ir kokybė. Dar yra laiko, kad į savo atostogų pageidavimų sąrašą įtrauktumėte ir šiek tiek pikantiškumo – visi žino, kad sekso žaisliukai yra puikios dovanos, kurios nuolat suteikia džiaugsmo.  

Skirkite laiko duoti

Kartą iš keturių, kai griūnate į lovą mylėtis, padarykite tai nepaisydama savo poreikių. Darykite tai su mintimi patenkinti savo partnerį ir tik jį. Žinoma, tai nereiškia, kad jūs negalite patirti orgazmo. Greičiausiai, jūs jį taip pat patirsite, tačiau turėdama tikslą iškelti jūsų partnerio poreikius aukščiau savųjų, jūs viską atliksite geriau ir tai tęsis ilgiau. Be to, jūsų dėmesys partneriui pagerins jūsų santykius ir už miegamojo ribų. Priklausomai nuo jūsų pastangų, ryte galite nubusti ir sulaukti karštų blynų į lovą kaip atlygio. Kas to nenorėtų?

Jei atlikti visas šias užduotis jums atrodo šiek tiek per daug, pradėkite pasirinkdama tik vieną. Kai įveiksite vieną iš jų, keliaukite toliau ir atlikite kitą. Metams besibaigiant jūs nebeprisiminsite, kad buvo toks metas, kai svajojote pagerinti savo lytinį gyvenimą. Būkime sąžiningos – juk tikrai nesiruošėte pradėti sportuoti, ar ne?

Dalintis
Nuomonės