Tikėtina, kad jūs paprasčiausiai neklausote to, ką jie kalba (daugelio moterų klausa yra selektyvi ir jos interpretuoja viską, ką kalba vyrai, pagal tai, ką jos tikisi išgirsti), neklausote savo vidinio balso arba taip greitai puolate į santykius, kad pasidaro sunku suprasti, ar tai yra teisingas dalykas.

Nebijokite, kai tik suvoksite, jog susitikinėjate su jo Didenybe Man Nereikia Rimtų Santykių, kuris atitinka visus keturis įsipareigoti nelinkusio vyro požymius, ir išmoksite be pastangų tokius tipelius atpažinti, niekada daugiau nebeturėsite galvoti, ką reiškia, kai jis staiga dingsta, nuvargsta, yra tai aistringas, tai abejingas, o jo žodžiai neatitinka veiksmų.

Požymis NR.1: Jis tiesiogiai tai JUMS pasako.
Taip, paprastai vyrai sako, ką galvoja ir galvoja, ką sako. Jis gali paprasčiausiai pasakyti jums, kad jis nenori įsipareigoti.

Atsisakykite selektyvios klausos, ponios, ir pradėkite įsiklausyti į vyrus, su kuriais susitikinėjate! Jis gali pasakyti jums, kad jūs esate „nuostabi“, tačiau tiesiog dabar jis negali įsipareigoti.

Viena didžiausia tokio tipo vyrų baimė – įklimpti santykiuose ir prarasti savo laisvę. Dažniausiai tokie žmonės tikrai nori draugauti su kuo nors, tačiau pernelyg bijo pradėti santykius, nes žino, kad iš tikrųjų nėra tam pasirengę. Ir patikėkite mumis: jūs negalite būti „tokia nuostabi“, kad jis perjungtų savo vidinį jungiklį ir taptų tobulu partneriu visam gyvenimui. Tai nutinka labai retai arba niekada.

Požymis NR.2: Jis yra įsipareigojęs… tačiau kažkam kitam.

Tikėtina, kad jis DAUG papasakoja apie savo santykius ir tai gali sudaryti įspūdį, kad jis jumis pasitiki, kad judu itin atviri ir artimi. Tačiau žmogus, kuris jau yra įsipareigojęs KITAI moteriai, tiesiog negali būti toks atviras, kokio jūs nusipelnote.

Ir nors šis patarimas yra akivaizdus, galiu išvardyti bent kelias savo drauges, kurios užsikabina sau ant ausų ilgiausius makaronus ir bando ne tik save, bet ir aplinkinius įtikinti, kad jų meilužis, nors ir vedęs, ar „beveik išsiskyręs“, neturi jokių įsipareigojimų ir yra laisvas. Dėmesio, damos, tokie pasiteisinimai NESISKAITO:

Mes nesimylėjome keletą metų.
Mes jau tuoj kraustysimės gyventi atskirai. Tai finansiškai sudėtinga, tačiau mes bandome tai išspręsti.
Ir, beje, aš labai nelaimingas.
Kai tik vaikai suaugs (įrašykite kokį nors amžių), mes išsiskirsime.
Mes jau keletą metų nesimylėjome. (Taip, šis pasiteisinimas šiame sąraše įtrauktas du kartus, nes jis yra dažniausiai pasitaikantis.)
Mano žmona yra emocionaliai nestabili. Greitai… greitai. Ji lankosi terapijoje.
Su ja aš taip nesijaučiu, tu nuostabi. Aš sutrikęs, tačiau tiesa tokia, kad aš myliu tave. Ar galėtumei būti kantri?

Požymis NR.3: Jam patinka medžioti, tačiau kai tik jūs atsakysite jam teigiamai, jis jums nebeskambins.

Įsipareigoti nelinkę vyrai laikosi „Gaudyk-bėk“ strategijos. Pradžioje jie yra linkę rimtai atakuoti. Tačiau kai tik paaiškės, kad jie ju užkariavo, atsitrauks ir dažnai išnyks savaitei ar net dviem. Jei jam būdinga dingti, tai yra rimtas įspėjimo ženklas.

Dar blogiau, jei jis negali paaiškinti, ką jis tuo metu veikia. Jei jis renkasi žodį „užsiėmęs“, kad paaiškintų savo dingimą, kuo skubiausiai bėkite kita kryptimi.

Požymis NR.4: Jo žodžiai neatitinka veiksmų.

Kai vyras siunčia begalę įvairių žinučių, tai nėra geras ženklas. Jis gali nustebinti jus netikėta savaitgalio kelione, o tada kitą savaitę keletą kartų iš eilės jus „palikti ant ledo“. Jis taip pat nemėgsta planuoti į priekį, o kalbėjimas apie ateitį jį šiurpina.

Jei tikite, kad nenusipelnote abipusių jausmų, sveikų ir pilnaverčių santykių (tai gali būti prasto savęs vertinimo atspindys), tikėtina, kad trauksite įsipareigoti nelinkusius vyrus. Kitu atveju, paimkite popieriaus lapą,  tiksliai surašykite savo svajonių vyro charakterio savybes, aprašykite išvaizdą, nes jo pomėgius ir veiklos sritis. Ir laukite savo princo.