Į galvą ima lįsti keisčiausios mintys apie tai, kad vyras nuo jūsų tolsta ir pačios siūlosi sąmokslo teorijos, kaip jį kuo stipriau pririšti. Problema ta, kad kuo daugiau spausite savo simpatijos objektą, bandydama suartėti, tuo toliau nuo jūsų jis norės bėgti. Būti valdinga moterimi nėra seksualu. Nė trupučio. Tai vienas greičiausių būdų, kaip iš mylimosios virsti paranojiška ragana.

Be to, raganos ir prielipos dažniausiai nė neįtaria, kad jos tokios yra. Savo jausmų demonstravimą mes dažniausiai traktuojame kaip mielą dėmesio rodymą. Tačiau gali būti, kad ne visiems taip atrodo.

Štai požymiai, kurie išduoda, jog reikia kritiškiau pažvelgti į savo elgesį:

* Kiekviena žinutė jo Facebook‘o sienoje, atsiradusi per pastarąsias kelias savaites, yra nuo jūsų. („o, pažiūrėk, koks šuniukas!”, „Siunčiu tau dainą“, „Galvoju apie tave“, „Pažiūrėk, kokią nuotrauką radau“...)

* Jei jis jums neatsako į žinutę per kelias minutes, pradedate jam skambinėti. Tada jo mamai. Tada jo geriausiam draugui.

* Jūs būtumėte nieko prieš perskaityti jo elektroninius laiškus, žinutes ir pokalbius Skype.

* Jaučiate poreikį (ir iš tikrųjų taip darote) apieškoti jo namų erdves, jo mašiną ir jo piniginę, tikėdamasi rasti neištikimybės įrodymų.

* Reikalaujate, kad jis neturėtų draugių – net gi Facebook‘e.

* Tikitės, kad kiekvieną laisvą akimirką jis praleis kartu su jumis.

* Be kvietimo ateinate į jo draugų vakarėlį.

* Nekviečiama ateinate ir į visas jo šeimos šventes.

* Nors jūsų santykiai dar tik pradeda įsibėgėti, jūs atliekate visus jo namų ruošos darbus, nuvežate mašiną į plovyklą ir paruošiate jam pietus į darbą. Kiekvieną dieną.

* Kai jo nėra darbo vietoje, jūs skambinate sekretorei ir reikalaujate, kad ji jam nusiųstų pranešimą. Vien todėl, kad norėjote pasikalbėti.

* Niekada nematote savo draugių, nes visada esate su savo vaikinu.

* Vien mintis apie tai, kad savo vaikino nematysite visą naktį, priverčia jus panikuoti.

* Apie vestuves ir vardus vaikams jūs kalbatės jau per trečiąjį pasimatymą.

* Santykiai tampa jūsų aistra ir vieninteliu hobiu.

* Jūs norite – jums reikia – jo pritarimo viskam, ką darote savo gyvenime, nuo namuose naudojamų valiklių iki kojų nagų lako spalvos.