Švedas Muezzas Lietuvoje gyvena jau pusantrų metų, Claudio – apie trejus metus. Jie pasakojo, kad su draugais visuomet stengiasi kalbėti lietuviškai. Vyrai deda labai daug pastangų, kad išmoktų lietuvių kalbą, nes gyvenant Lietuvoje jos nemokėti gėda.

O šią savaitę jie kartu su GRYNAS.lt žurnalistais apsilankė Jurbarko rajone esančiame ekologinio ūkininko ir kelionių organizatoriaus E. Laicono ūkyje. Šiame galvijų ūkyje GRYNAS.lt žurnalistai lankėsi jau ne kartą. E. Laiconas žinomas kaip 2013 metų konkurso „Aplinkai draugiškiausias Baltijos ūkininkas“ nugalėtojas Lietuvoje. Be to, jis savame žemės sklype įkūrė Margupio valstybinį botaninį draustinį. Dar vienas įdomus faktas – vyras laiko ne tik galvijus, bet ir asilus.

Būtent jie labiausiai sudomino Eriko svečius. Ūkininkas vyrams išdavė paslaptį: asilės pienas gali atstoti viagrą. Eriko ūkį apžiūrintys užsieniečiai drąsiai užduoda klausimus ir aptaria juos labiausiai sužavėjus dalykus. Visa tai kviečiame žiūrėti vaizdo reportaže. Kitą savaitę laukite naujų nuotaikingų reportažų!