Žagarės vyšnių festivalio metu Žagarės regioninio parko direkcija kartu su didžiausia ir žinomiausia Joniškio krašto įmone UAB „Joniškio grūdai“ ir Šiaulių gyvūnų globos namais organizuos socialinę akciją beglobiams gyvūnams „Sugrįžk iš Žagarės vyšnių festivalio su nauju draugu“, teigiama pranešime spaudai.

Akcijos tikslas - surasti naujus šeimininkus Šiaulių gyvūnų globos namų augintiniams. Kadangi į Žagarės vyšnių festivalį suvažiuoja žmonės iš pačių įvairiausių Lietuvos kampelių, sulaukiama svečių ir iš užsienio šalių, tad organizatoriai mano, jog tai puiki proga surengti tokią akciją ir surasti naujus šeimininkus bent daliai gyvūnų.

Festivalio metu taip pat bus pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp Žagarės regioninio parko direkcijos, UAB „Joniškio grūdai“ ir Šiaulių gyvūnų globos namų.

UAB „Joniškio grūdai“ prekinis ženklas „Kėgrus“ taps Šiaulių gyvūnų globos namų rėmėju. Dvyliktojo Žagarės vyšnių festivalio „Viskas yra gerai“ metu bus skirta laiko šiai akcijai, kur bus galima išvysti šunų pasirodymą, o svarbiausia - didžiojoje festivalio scenoje bus bandoma surasti naujus šeimininkus mūsų mažiesiems bičiuliams.

Festivalis prasidės liepos 14 d. ir tęsis kelias dienas.

Šventės programą rasite čia.