Jurgita susidomėjo konkursu, kuomet dalyvavo viename iš seminarų Socialinių mokslų kolegijoje. Merginai patiko idėja, jog atliekas galime prikelti antram gyvenimui ir paversti jas naudinga kūrybine žaliava. Išradingas atvirutes kurianti studentė iškart įžvelgė praktinę naudą ir nusprendė prisijungti prie konkurso dalyvių.

„Visada savo namuose rūšiuoju ir pagalvojau, kad nereikalingas medžiagas galėčiau paversti puikia kūrybine žaliava. Manau, dalyvavimas konkurse man suteiks tiek praktinių, tiek teorinių žinių, galėsiu tobulėti,“ - teigė mergina.
Jurgitos pagamintos atvirutės

Užsiregistravusi į konkursą Jurgita iškart pradėjo ieškoti jai reikiamų medžiagų.

„Radau vieną įmonę, galinčią man duoti visko: nuo popieriaus atraižų iki varžtų ir stogo dangos. Šios medžiagos įmonei jau nebereikalingos, bet man svarbiausia, kad naudodama jas galėsiu kurti,“ - kalbėjo J. Baltrukevičiūtė.

Mergina jau pagamino keletą atviručių ir džiaugiasi kad „3R dirbtuvės“ padėjo jai rasti naujų meninės išraiškos priemonių.

„Smagu matyti, kaip viskas gimsta ir džiaugiuosi, kai žmonėms patinka mano darbai. Kūryboje galiu suderinti popierių ir metalą“, - įspūdžiais dalinosi mergina.

Konkurso organizatoriai „RV agentūra“ džiaugiasi sulaukę daug įvairių, vienas kitam nenusileidžiančių darbų ir kviečia visus išbandyti save.

Dalyvių prašymu konkursas pratęsiamas ir darbų eskizus su užpildyta dalyvio anketa galima atsiųsti iki lapkričio 30 dienos. Dalyvio anketą ir konkurso nuostatus rasite ČIA.
Jurgitos pagamintos atvirutės