„Giraffe Street Lamp“ - įdomus ir žalias dizaino ir mokslo hibridas. Supdamiesi, jūs ne tik mėgausitės šio užsiėmimo teikiamu džiaugsmu, bet ir generuosite elektros energiją. Šis įrenginys geba kinetinę energiją paversti elektros energiją, be to, viršuje įmontuotos ir saulės baterijos. Sukauptą elektros energiją supynės naudoja apšvietimui naktį, rašo yankodesign.com.

Gamintojai teigia, kad vien iš saulės šviesos pagaminamos energijos užtenka 40W LED lemputei šviesti beveik 7 valandas. Tai tik švietimo maksimumas, nes pagaminamos energijos kiekis priklauso nuo šviesos intensyvumo ir debesuotumo.Šviesos laiką galima pratęsti supantis. Įrenginyje įmontuotas akumuliatorius gali sukaupti tiek energijos, kiek pakaks jos šviestuvui veikti apie 11 val.

Supynes susikonstruoti labai paprasta ir saugu, kadangi visa konstrukcija neturi išorinių elektros laidų ir nesijungia į jokį tinklą. Supynes gaminti ketinanti įmonė „Green energy“ (dizaineriai Chen Wei & Lu Yanxin) pirmiausia siūlo savo gaminį įsigyti privačių namų savininkams, kad šie papuoštų jų kiemus. Neatmetama galimybė šį daiktą pritaikyti ir miesto erdvėms.