Rugpjūčio 25d. (šetadienį) gyvūnų gerovės tarnyba „PIFAS“, Lietuvos gyvūnų teisių apsaugos organizacija ir „HUSSE“ nuo 12.00 iki 16.00 val. kviečia visus į renginį „Būk atsakingas šeimininkas“ bei pirmą kartą Lietuvos pajūryje tą dieną veikiantį „Šunų pliažą“ (vietą poilsiautojams su šunimis). Renginys vyks tarp I-osios Melnragės pliažo ir molo.

Renginys skirtas pasitikti pro Klaipėdą praeinančius žygeivius ir visiems gyvūnų augintojams bei tiems, kurie dar tik svarsto apie augintinio įsigijimą, pasakyti – Būk atsakingas šeimininkas!

„Šunų pliaže“ visą dieną vyks šunų Agility varžybos, atėjusiems su savo augintiniu bus galimybė išbandyti Agility kliūtis, sudalyvauti „Greičiausio šuns“ lenktynėse ir laimėti įvairiausių prizų. Klaipėdos šunų mokyklos kinologai renginio dalyviams teiks konsultacijas apie šunų auklėjimą, laikymą, atsakingą elgesį visuomenėje, renginyje galėsite susipažinti su Klaipėdos gyvūnų globos organizacijos „5 pėdutės“ globotiniais.

Kviečiame atsakingus šunų savininkus pasiimti iškylos krepšius ir kartu su šeima bei savo augintiniu smagiai praleisti paskutinį vasaros savaitgalį paplūdimyje!

Nepamirškite, kad augintiniai turi būti skiepyti ir turėti skiepų pasą, taip pat turėti pavadėlį bei vienkartinius maišelius.