Katrina Deewes, Arizonos valstijos Jungtinėse Amerikos valstijose gyventoja, 6 sekundžių vaizdo įrašą į portalą youtube.com įkėlė rugpjūčio 28-ą dieną.

Per kelias dienas jį peržiūrėjo daugiau nei pusė milijono žiūrovų iš kurių kelios dešimtys tikino merginą įsimylėję, norintys ją vesti ar bent jau pakviesti į pasimatymą.
Citata
Interneto enciklopedija Wikipedia skelbia, jog jų įkandimai nėra pavojingi sveikiems žmonėms.

Vis tik yra užfiksuota atvejų, kai po tokio voro įkandimo žmogui pasireiškia patinimas ir skausmas, pykinimas, galvos skausmas, vėmimas, nereguliarus širdies ritmas ir tam tikras neurologinis poveikis.

Vaizdo įrašas pavadintas „Ar kas nors iš jūsų bijo vorų?“. Iš pradžių Katrina žaviai nusišypso į kamerą, o vėliau, nutaisiusi išsigandusią miną, prasižioja ir iš merginos burnos išlipa didžiulis voras.

Jis nuropoja žaliaplaukei ant žando, o ši tuo metu toliau šelmiškai šypsosi.

Vaizdo klipas turi itin trumpą voro šeimininkės komentarą: „Šis voras nieko nebijo.“

Internautai spėja, kad tai - vorų medžiotojų rūšies atstovas.

Šis voras nėra toks nuodingas, kaip vorai-paukštėdos, tačiau vienas didžiausių Šiaurės Amerikoje.

Internautų reakcija: nuo meilės iki pasibjaurėjimo

Šįkart internautų jausmai išsiskyrė į dvi kardinaliai skirtingas puses:
„Ar tekėsi už manęs?“, „Man atrodo, aš Tave įsimylėjau“, „Įdomu, ar jos bučinys būtų nuodingas?“, „Sveika, būsima žmona, pagaliau Tave radau.“, „Nežinau kodėl, bet tai mane užveda“ - po vaizdo įrašu pasipylė susižavėjusių vyrų komentarai. 

Tačiau jie persipynė su iš siaubo pašiurpusių internautų emocijomis. Kai kurie pasipiktino, jog jei vorą burnoje laikytų bjauri mergina, ji nesulauktų tiek dėmesio ir susižavėjimo šūksnių. 

Vorai medžiotojai dar vadinami vorais-krabais dėl jų dydžio ir išvaizdos. Kai kas juos painioja su tarantulais, nes šie vorai gali išaugti iki 25-30-ies centimetrų dydžio.

Interneto enciklopedija Wikipedia skelbia, jog jų įkandimai nėra pavojingi sveikiems žmonėms.
Vis tik yra užfiksuota atvejų, kai po voro medžiotojo įkandimo žmogui pasireiškia patinimas ir skausmas, pykinimas, galvos skausmas, vėmimas, nereguliarus širdies ritmas ir tam tikras neurologinis poveikis.
Tokios pasėkmės gali ištikti jei voras įkanda stipriai arba kelis kartus.

Bet kokiu atveju, įkandimas į burnos gleivinę merginai būtų pasibaigęs liūdnai, todėl galima teigti, jog ši žaliaplaukė - vorų ekstremalė.