Dauguma zoologijos sodo lankytojų net neslepia, kas jas taip traukia užsukti į Nagoya įsikūrusį zoologijos sodą. Gorilos patiną moteriškosios lyties atstovės apibūdina kaip „labai patrauklų“.

Gorila Shabani buvo užaugintas Australijoje, Sidnėjaus Taronga zoologijos sode, o į Japoniją perkeltas 2007 metais. Zoologijos sodo atstovai pripažįsta, kad nuo to laiko, kai sode atsirado naujas gyvūnas, itin išaugo moterų lankytojų skaičius. Gorila išgarsėjo po to, kai lankytojai ėmė dalintis gyvūno nuotraukomis socialiniuose tinkluose, ypač „Twitter“. Publikuodami gorilos nuotraukas internautai joms priskiria raktinį žodį „gerai atrodantis patinas“.

Zoologijos sodo prižiūrėtojų nestebina tai, kad gorila yra toks populiarus, jie sako, kad internetine šlove šis gyvūnas mėgavosi ir anksčiau. Viešoje erdvėje išplitusiose nuotraukose Shabani įamžintas įvairiose pozose demonstruojantis savo raumeningą kūną. 

Zoologijos sode apsilankiusi viena moteris socialiniuose tinkluose paliko įrašą, kad gorila jai pasirodė „karštas“, o kita internautė teigė mananti, kad žvėris yra netgi per daug gražus.

Skelbiama, kad gražuolis gorila gimė Nyderlanduose, tačiau vos sulaukęs dviejų mėnesių buvo išvežtas į Australiją. Čia jis užaugo su labai patikimais tėvais. „Taigi nestebina, kad jis sulaukia tiek dėmesio“, - sakė zoologijos sodo atstovai.

Šiuo metu gorilai Shabani yra 18 metų, jis jau turi du jauniklius.