Kaip rašo treehuger.com cituodamas Wikipedia, salą kiaulės dalijasi su čia gyvenančiomis keliomis benamėmis katėmis ir ožkomis.
Plaukiančios kiaulės Bahamuose

Sklinda daugybė legendų, kaip plaukiančios kiaulės atsidūrė Bahamų saloje. Viena iš teorijų sako, kad kiaules į Big Major Cay salą atgabeno jūreiviai, kurie norėjo į salą sugrįžti ir šias kiaules išsikepti. Kadangi jūreiviai į salą nebesugrįžo, čia likusios kiaulės išgyveno iš maisto, kurį išmesdavo praplaukiantys laivai. Kita legenda byloja, kad kiaulės į salą pateko sudužus laivui ir buvo vienintelės, kurioms pavyko išsigelbėti. Yra manančiųjų, kad kiaules į salą galėjo kažkas atgabenti ir tyčia, kad būtų kaip pritraukti į salas smalsuolius turistus.

Kiaulių saloje apsilankęs fotografas Ericas Chengas sako, kad vietiniai žmonės, atplaukiantys valtimis, mėto kiaulėms maisto į vandenį, todėl kiaulės ir plaukioja.

„Labai keista matyti kiaules, gulinčias baltame paplūdimio smėlyje, tačiau dar labiau keista matyti jas atplaukiančias prie valčių paėsti“, - savo įspūdžiais dalijasi salą aplankęs fotografas.