Iš pradžių žiūrovai pamato tik katino galvą ir letenas, neįtardami, koks jis didelis ir storas. Tačiau netrukus tampa aišku, kad gyvūnas nepralenda ir net įstringa – jis pradeda miauksėti. Tačiau katinas nepasiduoda: dar šiek tiek pasistengia, įsispiria letenomis, pasimuisto ir prasispraudžia pro siaurą langelį. Tuo metu žiūrovas supranta, kad tokių gabaritų katinas apskritai neturėjo pralįsti pro 15 cm angą, tačiau jam kažkaip pavyksta tai padaryti.

„Jį reguliariai stebi veterinaras, jis skiepijamas ir yra sveikas. Aš tiesiog negaliu nuvyti jo nuo ėdalo šunims“, - svetainėje „YouTube“ rašo rusvo katino šeimininkė.

Šis vaizdo įrašas buvo peržiūrėtas daugiau kaip 30 tūkst. kartų. Daugybė žiūrovų pastebėjo, kad katinas, kurio vardas neskelbiamas, labai primena animacinį Garfildą. Tačiau yra ir tokių, kurie šiame įraše nepamatė nieko ypatinga.

„Kažkas turi paskambinti SPCA (organizacijai, kuri rūpinasi gyvūnų teisėmis – newsru.com past.) ir įskųsti Lindą Joyner dėl žiauraus elgesio su gyvūnu ir katino permaitinimo, taip pat dėl to, kad leidžia jam kentėti, lendant pro mažų šuniukų duris“, - vaizdo įrašo komentaruose rašo vienas vartotojas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)