Johnas savo nuolat populiarėjančiame puslapyje q-target.co.uk prisistato kaip 40-metis įdarbinimo konsultantas, betmanas, priklausomas nuo programos „Photoshop“, „Excelio“ guru. Be to vyras pamini dar keletą neįtikėtinų savo savybių.

Grafikos dizaineris už 5-10 svarų (maždaug 20-40 litų) žada paversti jus bet kokiu gyvūnu, kokiu tik panorėsite tapti. Gyvūnų ir žmonių nuotraukas jis sujungia įtupdydamas žmogaus akis ir lūpas į gyvūno kūną.

Ir tai dar ne viskas. Dizaineris gali šį piešinį uždėti ant puodelių, telefono, planšetinio kompiuterio dėklų, marškinėlių.

Savo kūrinius dizaineris vadina „animangle“ ir tikina, kad juos kuria tik dėl savo (ir gausybės žiūrovų) malonumo. Tuo Johnas jau užsiima 8 -erius metus. Vyrukas turi puslapius turbūt visuose įmanomuose socialiniuose tinkluose bei internetinę svetainę.

Idėjos, kuriuos gyvūnus reikėtų „kryžminti“, dizaineriui topteli peržiūrinėjant gyvūnų nuotraukas.
„Pamatau ir galvoju - „O kaip jis atrodytų su ūdros veidu?“. Ir tada praleidžiu visą pusvalandį aiškindamasis, o kaip iš tiesų“, - pasakoja QebecTango puslapio įkūrėjas.

Jis tikina, jog perdirbti dviejų gyvūnų nuotraukas į vieną kartais trunka 5 minutes, o kartais – valandą. Tiek laiko menininkas kūrė „katrykliu“ pavadintą personažą.

„O kartais pasėdžiu valandą, peržiūriu rezultatą... ir jį ištrinu. Ne visiems lemta patekti į zoologijos sodą“, - juokauja menininkas, turėdamas omentyje savo nuolat atnaujinamą interneto svetainę bei puslapį socialiniame tinkle „Twitter“.