Konkurso nugalėtojas bus apdovanotas net 100 000 litų vertės ekologinių statybų prizu, o kiti dalyviai gaus vardinius kvietimus į unikalų praktinį ekologinių statybų seminarą, individualias specialistų konsultacijas paverčiant savo svajonę realybe bei kitus atminimo prizus.

Konkurso sąlygos:

Iki kovo 17 d. laukiame Jūsų svajonių ekologinio būsto vizijos-koncepcijos. Ne daugiau nei 3 puslapių apimties laisvos formos aprašus su kuo aiškesne svajonių namo vizija siųskite el. paštu statausvajone@ecococon.lt

P.S. Ekspertinės statybinių darbų žinios – tikrai nebūtinos!

Visi rimtų, nuoširdžių ar įkvepiančių aprašų autoriai portalo DELFI ir bendrovės „Ecococon“ vertinimo komisijos bus apdovanoti vardiniais kvietimais į ekspertinį seminarą „Ekologinis būstas: tendencijos, inovacijos, patarimai“ (Vilniuje).

Seminaro metu gausite neįkainojamų žinių apie ekologinio būsto sampratą ir praktinius statybų iššūkius. Seminare Lietuvos ir pasaulio ekologinės statybos profesionalai – tarp jų architektas iš Slovakijos Bjornas Kierulfas – komentuos konkurso dalyvių parengtas koncepcijas ir patars, kaip jas patobulinti. Iš seminaro išsinešite neįkainojamas individualias rekomendacijas, kaip savo būsto vizijas įgyvendinti praktikoje.

Vienam iš seminaro dalyvių  burtų keliu atiteks ypatingas 100 000 Lt vertės prizas: „Ecococon“ šiaudų skydų technologijos medžiagos, namo projektas bei statybų darbai Jūsų sklype. Be to, nugalėtojas papildomai gaus 20 proc. nuolaidą visoms kitoms kompanijos ekologinėms statybų medžiagoms.

Ar išdrįsite svajoti apie tobulą ekologinį namą? Ar norite kvalifikuotos ir nemokamos ekspertų pagalbos? Ar ryšitės savo svajonei laimėti 100 000 litų prizą?

Tuomet iki kovo 17 d. užrašykite svajonę ant balto lapo ir atsiųskite ją mums. Padėsime ją pastatyti!

Su visomis konkurso taisyklėmis galite susipažinti ČIA.