Baigiantis 2012 metams, GRYNAS.lt pateikia 10 pačių įdomiausių, gražiausių ir dėmesį patraukusių fotogalerijų. Šie metai buvo gausūs ne tik šalta gražia žiema su daug sniego, bet ir žvėrelių gelbėjimo operacijomis, rekordiniais sugautų žuvų kiekiais, įvairiomis kūrybingomis idėjomis ir jų įgyvendinimu. Siūlome dar kartą peržvelgti 2012 metų įvykius ir atradimus.

Sausį Lietuvoje sulaukėme itin gražios šaltos žiemos. GRYNAS.lt skaitytojai atsiuntė tiek daug nuotraukų, kuriuose užfiksavo žiemą, kad jos vos sutilpo į dvi didžiules galerijas. Kai kurie pagauti įstabūs kadrai ne tik akimirkai užgniaužia kvapą, bet ir verčia suabejoti, ar jie tikrai daryti Lietuvoje.

Antrojoje žiemos galerijos dalyje - ne mažiau akį džiuginančių vaizdų. Siūlome prisiminti ir juos:

2012 metais įspūdingomis gamtos fotografijomis GRYNAS.lt skaitytojus džiugino ir didelė keliautoja Jurga Anusauskienė.

GRYNAS.lt bendraautorė Aldona Aleksėjūnienė ne kartą per šiuos metus su skaitytojais dalijosi žiniomis iš pamario ir ten užfiksuotais įspūdingais vaizdais. Vienas tokių - vėtros padariniai Kuršių mariose:

Ne mažiau kvapą užimančiomis nuotraukomis atspindėta ir Mongolija.
Dar viena  verta paminėjimo  -  fotogalerija apie sušalusio bebro gelbėjimo operaciją. Fotoreportažo žanro kadrai negali palikti abejingo ne vieno žmogaus, kuriam rūpi gamtos pasaulis:

Per 2012 metus GRYNAS.lt skaitytojai nemažai sužinojo apie speleologus ir jų ekspediciją. Buvo publikuota ne viena fotogalerija, kuriose įamžinti speleologų ekspedicijų vaizdai. Viena, ko gero, gražiausių buvo ši:

Savo dėmesio dalį gavo ir Lietuvos žvejų per 2012 metus sugauti laimikiai. Vienas įspūdingesnių buvo šis gražuolis:

Iš įdomiausių įgyvendintų menininkų idėjų, GRYNAS.lt išrinko gyvūnų origami fotogaleriją ir supuvusio maisto fotoreportažą. Su šiomis dviem galerijomis ir siūlome dar kartą susipažinti visus, kurie jų dar nematė: