Biržų regioninio parko direkcija kiekvienais metais sutvarko, pritaiko lankymui vis naujas teritorijas ir objektus. Kartu prižiūri jau anksčiau sutvarkytas saugomas teritorijas, šienauja, tvarko sulūžusius lauko baldus, informacines rodykles.

Praėjusiais metais infrastruktūros įrengimo darbai buvo atlikti prie turistų pamėgtų Kirkilų karstinių ežerėlių. Iš pirmo žvilgsnio niekuo neišsiskiriantys ežerėliai yra karstinės įgriuvos, sklidinos vandens. Susijungę „girliandomis“ sudaro ežerynus. Kirkilų kraštovaizdžio draustinyje buvo įrengtos šiukšliadėžės, suoliukai bei atokesnes ežerėlių teritorijas padėsiantis pasiekti beveik 14 m ilgio medinis tiltas.

Antras sutvarkytas rekreacinis objektas, pamėgtas lankytojų, buvo Nemunėlio upės kairėje esanti maždaug 100 m ilgio išvaizdi devono uolienų Muoriškių atodanga. Tai natūraliai gamtos formuojamas objektas, atsiradęs kaip Nemunėlio upės ilgalaikės giluminės ir šoninės erozijos padarinys. Muoriškių atodanga yra Nemunėlio-Apaščios geologiniame draustinyje.

Siekiant užtikrinti patogesnį atodangos lankymą, šalia šio objekto buvo įrengti 17 m ilgio mediniai laiptai. Pakilus Nemunėlio vandens lygiui, žiemos sezono laikotarpiu laiptų dalis nuimama.