„Parkas pagalvojo, kad bus naudingiau perdirbti mėšlą į popierių“, - pasakoja M. Khasanis.
Kaip nutarta, taip ir padaryta. Dabar vadinamasis „kakų popierius“ sėkmingai pardavinėjamas parko suvenyrų parduotuvėlėje.

M. Khasanis sako, kad išmatas gana lengva perdirbti į popierių, nes dramblių virškinimo sistema yra tokia, kad praktiškai pusė suėstų žalumynų pasišalina iš organizmo nesuvirškinti.
Tuomet parko darbuotojai plauna ir verda mėšlą, kad jį sterilizuotų, tokiu būdu pašalinami įvairūs mikroorganizmai ir nemalonus kvapas.

Tuomet mėšlas maišomas su kitomis popieriaus atliekomis ir išliejamas į lakštų formas, kur išdžiūsta. Teritorijos prižiūrėtojo teigimu, iš 100 kilogramų dramblių mėšlo galima pagaminti 250 lakštų popieriaus, iš kurio vėliau galima gaminti užrašų knygeles, pagrindus paveikslams, vokus.

Tokie suvenyrai parduotuvėje yra populiarūs. Tokią prekę įsigijęs parko lankytojas Imronas sakė:
„Manau, kad toks popierius labai naudingas kiekvienam ir ypač – studentams. Tokiu būdu jie gali populiarinti ekologinį gyvenimo būdą ir visiems įrodyti, kad bet kokios atliekos gali būti perdirbtos ir pakartotinai panaudotos“.
Sumatros dramblio jauniklis

M. Khasanis teigia, jog galbūt ši iniciatyva taip pat labiau atkreips dėmesį į dramblius – gyvūnus, „gaminančius“ puikią žaliavą. Sumatros dramblių laukinėje gamtoje likę vos 3000. Jų skaičių gerokai sumažino brakonieriai ir žmonių užimamos jų gyvenvietės.