Naujoji Rotušės vadovė yra sukaupusi daug vertingos patirties – dvylika metų vadovavo VšĮ „Naujosios Vilnios kultūros centras“, penkerius metus dirbo specialiojo muzikinio ugdymo ir akordeono specialybės mokytoja.

„Pagrindinė misija – Vilniaus rotušę padaryti patrauklia ir atvira kultūros edukacijos erdve visuomenei, bendruomenėms ir svečiams. Aš sieksiu, kad Rotušė būtų ta įstaiga, kuri reprezentuoja Vilnių, jo kultūrą ir tradicijas Lietuvai ir pasauliui. Tikiu, kad su motyvuota, kūrybiška profesionalų komandą įveiksime visus iššūkius ir pasieksime išsikeltus tikslus“, – sako konkursą laimėjusi Oksana Treščenko.
Oksana Treščenko buvusiame Lietuvos edukologijos universitete įgijo edukologijos magistro, Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje muzikos magistro, o Mykolo Riomerio universitete – viešojo administravimo magistro laipsnį.

Nauja vadovė pakeis laikinai Rotušei vadovavusią VšĮ „Trakų Vokės dvaro sodybos“ vadovę Ievą Šiušaitę.

Apie įstaigą: Vilniaus rotušėje vyksta kultūriniai, reprezentaciniai ir komerciniai renginiai. Rotušė yra vieta, kuri kartu su vilniečiais ir miesto svečiais skatina kultūrinio brandumo augimą: viešos parodos ir paskaitos, kūrėjų pristatymai, ekskursijos, erdvė konferencijoms ir seminarams, iškilmingos Vilniaus miesto savivaldybės tarybos posėdžių, įvairių Vilniaus miesto savivaldybės apdovanojimų, premijų, garbės vardų teikimo ceremonijų, valstybinių švenčių minėjimų, miesto svečių, delegacijų, sutikimų bei priėmimų organizavimas ir įgyvendinimas, įvairių savivaldybės įstaigų reprezentacinių renginių įgyvendinimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)