1. „Baltic Council for International Education“, Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje veikianti tarptautinio išsilavinimo agentūra šiuo metu plečia įmonės paslaugų tinklą ir kviečia prisijungti klientų aptarnavimo specialistą (-ę), kuriam bus patikėtos šios užduotys:

• susitikimų organizavimas ir bendravimas su klientais (nuotoliu ir gyvai), formalus susirašinėjimas;
• klientų konsultavimas apie aukštąjį ir vidurinį išsilavinimą, profesinį mokymą, kalbų kursus užsienyje;
• švietimo paslaugų pardavimas, sutarčių sudarymas su klientais, kompanijomis ir organizacijomis;
• bendradarbiaviams su užsienio švietimo įstaigomis, jų lankymas, dalyvavimas tarptautinėse parodose;
• prezentacijų rengimas, seminarų, konferencijų ir kitų renginių organizavimas;
• metinių ataskaitų rengimas;
• informacijos rengimas ir sklaida viešojoje erdvėje.

„Pagal darbo pobūdžio aprašymą galima sakyti, kad ši pozicija apima ne tik klientų aptarnavimo, bet ir pardavimų, administravimo bei komunikacijos, rinkodaros funkcijas. Platus atsakomybių spektras, o įvardintos pareigos pilnai jų neatspindi“, – pastebi CV–Online marketingo vadovė.

Darbas Vilniuje.

Siūlomas atlyginimas: 1300–1500 Eur, bruto + nuo darbo rezultatų priklausantys priedai + profesinio augimo galimybės: stažuotės užsienyje + specialios nuolaidos šeimos nariams užsakant įmonės siūlomas programas ir paslaugas.

Įmonė patraukliai prisistato, akcentuoja savo tarptautiškumą, platų paslaugų spektrą. Darbo skelbime išlaikoma standartinė struktūra, kurioje keliami esminiai, šiai pozicijai būtini reikalavimai, išsamiai aprašomas darbo pobūdis, išskiriamos papildomos vertės.

2. Darbo pasiūlymas, į kurį galima kreiptis ir be CV.

Bendrovė „Baltic Agro“ pastoviam, ilgalaikiam darbui trąšų sandėlyje Vilniuje ieško sandėlio darbuotojo–užsakymų komplektuotojo.

Atlyginimas – 1400 Eur, bruto + motyvaciniai priedai (nepatikslinami, kokie).
Darbo pobūdis aprašomas vienu sakiniu – užsakymų surinkimas, komplektavimas, perrinkimas, tvarkos palaikymas sandėlyje.

Tinkamas kandidatas turi turėti panašaus darbo patirties, būti geros fizinės sveikatos, o kaip privalumas – turėti dujinio krautuvo vairavimo įgūdžius.

„Nors darbo pasiūlymas nesudėtingas, įmonė pasistengė, kad jis būtų vizualiai patrauklus su aiškiai išdėstyta informacija“, – vertina Rita Karavaitienė.

3. AB „Vakarų laivų gamykla“ šiuo metu darbui Klaipėdoje ieško stropuotojo–vairuotojo (-os), kuriam bus patikėta įmonėje UAB "Marine Technology" stropuoti pagamintas konstrukcijas ir medžiagas, kuomet jas reikia kelti kranais ir rankomis.

Siūlomas atlygis: 1544.02–1735.97 Eur, bruto.

Įmonė linkusi investuoti į motyvuotą darbuotoją ir sako: „jei degate noru dirbti, mielai investuosime į jus ir apmokysime - įgysite patirties tiltinių kranų valdyme, krovinių kabinėjime (stropavime), krautuvo vairavime ir gamybinės įmonės logistikos procesuose“.

Reikalavimų kandidatui nedaug, o kaip privalumus įmonė nurodo:
„Būtų puiku, jei turėtumėte patirties su kėlimo įranga ir keliamaisiais įrenginiais:
autokrautuvo teises ir supratimą apie krovinių kabinėjimą (stropavimą).“

Darbdavio vertės pasiūlyme yra gan netipinių variantų, pvz.: galimybė dirbti viršvalandžius (įprastai tokią naudą nurodo darbui užsienyje darbuotojų ieškančios įmonės); draudimas nuo nelaimingų atsitikimų, galiojantis LT ir visame pasaulyje visą parą; administracinis darbo laikas.

Įmonė išsamiai pristato savo veiklos pobūdį, į kandidatus skelbime kreipiasi draugiškai, stengiasi sudominti ir pritraukti potencialiai tinkamus darbuotojus.

4. Įmonė „Electronic House“, darbui viena pamaina (I-V, 7.00-15:30 val.) ieško laidų kirpimo operatoriaus.

Darbo vieta – Vilniuje.

Atlyginimas: 1200–1800 Eur, neatskaičius mokesčių + motyvaciniai priedai, priklausantys nuo darbo rezultatų.

Darbo skelbimas – paprastas ir lakoniškas, sudarytas vos iš kelių punktų.

Neturinčius patirties – apmoko. Apskritai įmonė iš būsimų darbuotojų net nereikalauja panašaus darbo patirties ir apsiriboja keliais, baziniais reikalavimais:
* darbštumas, atsakingumas;
* noras dirbti, mokytis ir tobulėti;
* geri darbo kompiuteriu įgūdžiai;
* gebėjimas dirbti komandoje.

„Įmonė skelbime apie save nieko nepasakoja, o tai, ką siūlo kandidatui yra labiau susiję ne su papildomomis naudomis, bet su darbo pobūdžiu“, – vertina CV–Online marketingo vadovė.

5. „Softeq Development“, tarptautinė IT paslaugas vykdanti įmonė, turinti biurus JAV, Vokietijoje, Lietuvoje ir Meksikoje, šiuo metu siūlo darbą 2-jų ir daugiau metų panašaus darbo patirties turinčiam buhalteriui (-ei).

Darbo pasiūlymas ryškus, išsiskiriantis, su darbdavio įvaizdį fomuojančiomis nuotraukomis. Bendravimo tonas – paprastas, neformalus, tačiau bendras vaizdas – vieningas ir profesionalus.
Siūlomas darbas Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe + lankstus darbo laikas, kurį renkasi darbuotojas, ir net 24 darbo dienos per metus šauniausioms atostogoms.

Atlyginimas: 2200-2500 Eur, bruto + Sveikatos draudimas, kompensacijos už sportą, emocinės sveikatos konsultacijas, mokymosi ir ugdymo veiklą.

„Įmonė apie darbo pobūdį kalba tiksliai ir konkrečiai, reikalavimai aprašyti trumpai ir atitinka poziciją, o bene išsamiausiai įmonė pasakoja apie tai, kodėl verta prisijungti prie kompanijos. Pasiūlymas skamba viliojančiai“, – vertina R. Karavaitienė.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)