1. Bendrovė „KG Constructions“ darbui Vilniaus raj. Jadvygiškių kaime ieško dokumentų kontrolieriaus (-ės).

Darbo pobūdis – administracinis, dauguma užduočių susijusios su dokumentais, jų valdymu, rūšiavimu bei sklaida.

Siūlomas atlyginimas – 1928 Eur, bruto +:
* Dalinis kuro išlaidų kompensavimas.
* Gimtadienio laisvadienis.
* Draudimas nuo visų nelaimingų atsitikimų visa parą visame pasaulyje.
* Papildomas sveikatos draudimas.
* Įmonės organizuojami mokymai.
* Karjeros galimybės.

„Darbo pasiūlyme bendrovė apie save daug nepasakoja, tik pamini, kad yra Baltijos ir Skandinavijos šalyse lyderiaujanti įmonė. Išsamiai aprašo darbo pobūdį, kelia vos kelis reikalavimus: anglų kalbos žinios, MS Office (Exel, Word, Adobe) įgūdžiai, gebėjimas dirbti su tarptautine komanda ir stresinėse situacijose.

Tvarkingas, neperkrautas, darbdavio įvaizdį stiprinantis darbo pasiūlymas, kurio turinys tikslingai nukreiptas į kandidatų sudominimą ir pritraukimą“, – apžvelgia CV–Online marketingo vadovė.

2. Įmonė „Buitenė“ siūlo darbą apskaitininkui (-ei), kuris bus asakingas už:
- Pirminių pirkimo pardavimų dokumentų pajamavimą ir suvedimą į buhalterinę programą Finvalda;
- Gautinų mokėjimų apskaitą ir kontrolę;
- Lizingo sutarčių sudarymą;
- PVM sąskaitų-faktūrų išrašymą;
- Kitų Buhalterio pavestų užduočių vykdymą.

Alyginimas: 1600–1700 Eur, neatskaičius mokesčių. Kitos skelbime minimo naudos – tipinės:
• Įdomus ir atsakingas darbas perspektyvioje įmonėje;
• Stabilus atlyginimas, visos socialinės garantijos;
• Profesinis augimas, gera darbo patirtis;
• Profesiniai iššūkiai bei savirealizacijos galimybės.
Darbas – Vilniuje.

„Darbo pasiūlymas – įprastinės struktūros, nesudėtingas, formalus. Įmonė neprisistato, pasiūlymą pradeda nuo standartinio šioms pareigoms darbo pobūdžio aprašymo, reikalavimai nesudėtingi, neprašoma turėti panašaus darbo patirties, tačiau darbo patirtis su buhalterine programa Finvalda įmonei būtų privalumas.

Skelbime nurodyta, kad ”Informuosime tik atrinktus kandidatus.”, šis sakinys vis rečiau sutinkamas darbo pasiūlymuose, nes kandidatams jis nesuteikia daugiau aiškumo apie atrankos eigą, trukmę ir pan.“, – pastebi R. Karavaitienė.

3. „Bendrovė „Alburnus ir partneriai“ darbui Kaune ieško atsakingo, tvarkingo, atidaus ir organizuoto sandėlio darbuotojo (-os).

Atlyginimas: 1600–2000 Eur, bruto. Tarp kitų naudų nurodomas ir darbo laikas – įprastinė 5 darbo dienų savaitė (savaitgaliais nedirba), darbas 8–17val. bei visos darbui reikalingas priemonės.
Trumpas, paprastai parašytas darbo pasiūlymas. Neišsiplečiama pasakojant apie darbo pobūdį, užduotys ir atsakomybės pristatomos vos dviem sakiniais:

* Krovinių iškrovimo, sandėliavimo, atrinkimo ir pakrovimo procesų užtikrinimas bei kontrolė;
* Tvarkos sandėlyje užtikrinimas, inventorizacijų atlikimas.

„Iš būsimo darbuotojo tikimasi aukštesniojo išsilavinimo. Atsižvelgiant į darbo pobūdžio aprašymą, tai ganėtinai aukštas šiai pozicijai reikalavimas. Beje, autokrautuvo pažymėjimas nėra privalomas, bet būtų privalumas. Įmonė akcentuoja ir geros fizinės sveikatos svarbą“, – pastebi CV–Online marketingo vadovė.

4. Solidžiai atrodantis įmonės „Lietuvos geležinkeliai“ darbo pasiūlymas. Šiuo metu darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe ieško teisės paslaugų vadovo (-ės). Kandidatas turėtų turėti daugiau nei 5 metų patirties dirbant teisės funkcijoje bei daugiau nei 3 m. darbo patirties vadovo rolėje.

Pozicijos aprašymas:
* Užtikrinti teisės funkcijos strategijos ir tikslų įgyvendinimą per kokybiškas ir efektyvias paslaugas.
* Formuoti teisės funkcijos paslaugų portfelį pagal nustatytus standartus bei klientų poreikius.
* Nustatyti teisės paslaugų suteikimo/aptarnavimo lygio principus ir standartus, kokybės ir veiklos vertinimo rodiklius (KPI), jų vertes bei užtikrinti jų pasiekimą.
* Ieškoti sinergijos tarp skirtingų paslaugų grupių, užtikrinant geriausių klientų patirčių valdymą.
* Padalinio veikloje diegti bei taikyti LEAN bei kitus inovatyvius efektyvaus darbo principus.
* Analizuoti funkcijos rodiklius, duomenis bei teikti įžvalgas vadovams.
* Formuoti, vadovauti ir ugdyti komandą.

Darbo užmokestis: 4940–7410 Eur, bruto + mokymai ir kvalifikacijos kėlimas, savanoriškas sveikatos draudimas, draudimas nuo nelaimingų atsitikimų bei nemokamos kelionės traukiniais visoje Lietuvoje.

„Visos darbo skelbimo dalys – įmonės prisistatymas, darbo pobūdis, reikalavimai ir darbdavio vertės pasiūlymas – yra gerai subalansuotos, panašios apimties ir atspindi kiekvienos iš jų svarbą pritraukiant tinkamus kandidatus“, – vertina R. Karavaitienė.

5. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas prie komandos Vilniuje (suteikiama nuotolinio darbo galimybė) kviečia prisijungti ne mažesnę kaip 1 metų trukmės darbo patirtį dokumentų valdymo srityje turinčią administratorę (-ių).

Atlyginimas – 1674 Eur, bruto. Priklausomai nuo turimos darbo patirties gali būti nustatoma kintamoji dalis prie darbo užmokesčio.

„Suteikiama lankstaus darbo grafiko galimybė. Sėkmingam įsiliejimui į kompaniją darbuotojui bus priskirtas patyręs kolega. Kaip privalumą įmonė išskiria empatišką ir profesionalią komandą. Tai šabloniškos „draugiško kolektyvo“ naudos alternatyva“, – paaiškina CV–Online marketingo vadovė.

Įstaiga labai trumpai aprašo savo veiklos misiją, vertybes. Darbo skelbimas paruoštas profesionaliai ir dalykiškai. Išsamiai, tiksliai bei konkrečiai aprašomas darbo pobūdis, užduotys, tarp kurių yra ir gan ypatinga atsakomybė – rengti Departamento dokumentacijos planą.

Būsimam darbuotojui keliami šie reikalavimai:
* Aukštasis išsilavinimas.
* Lietuvos Respublikos įsatymų bei Lietuvos vyriausybės nutarimų, reglamentuojančių dokumentų rengimą, tvarkymą ir apskaitą išmanymas bei gebėjimas juos taikyti praktikoje.
* Mokėti kaupti, valdyti, sisteminti, analizuoti ir apibendrinti informaciją, teikti išvadas ir pasiūlymus.
* Mokėti dirbti su elektronine dokumentų valdymo sistema.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją