„Gana tūnoti namų garaže. Tikrai, iki šiol ten buvau įsikūrusi nykštukinį darbo kambarį, tačiau norisi erdvių, žmonių, galimybės nuolat matyti komandą. „Workland“ tam labai tinka. Vos įėjusi ėmiau sveikintis su čia esančiais gerai žinomais savo sričių profesionalais,“ – pasakoja L. Bielskė.

Bendradarbystės erdvės populiarėja ne tik tarp laisvai samdomų darbuotojų ar startuolių, jas vis dažniau renkasi didelės įmonės, vadovai. „Nežinau ar pavyks tai panaudoti, bet ši vieta veikia visą parą, be to čia ketinu filmuoti ir tinkalaides bei Delfi portale startuosiančią laidą apie grožį“, - sako erdvę Gedimino pr. 9 pasirinkusi komunikacijos specialistė.

„Workland“ vadovės Lietuvoje Lauros Panovienės teigimu, toks darbo vietos konceptas turi išties daug privalumų. „Verslai ir jų atstovai mūsų centrus renkasi ir dėl puikių lokacijų, ir dėl pačių erdvių funkcionalumo. Taip pat šiandieniniame dinamiškame verslo pasaulyje itin vertinamos lanksčios sutarties, jos termino galimybės, kurias suteikiame.“

Nors pandemijos metu nemaža dalis žmonių ėmė dirbti iš namų, ilgainiui darbo ir namų atskyrimas tapo labai svarbus. „Sulaukiame netgi pavienių įmonių darbuotojų, kurie, pavargę nuo darbo namuose, ieško ramios, profesionalios darbo vietos, kurioje galėtų susikoncentruoti ir užduotis atlikti produktyviau,“ – patirtimi dalijasi L. Panovienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)