12
Kitas

Sąrašo tęsinys

1. TTS: televizorius, tualetas, stalviršiai

Jei turite tik minutę, nubraukite dulkes ir nuvalykite matomus nešvarumus nuo šių trijų paviršių – ant jų jie matyti geriausiai (kuo televizorius didesnis, tuo labiau ant jo matosi dulkės). Jei turite penkias minutes, apipurkškite pagrindinius paviršius virtuvėje ir vonioje dezinfekuojančia priemone su maloniu „gaivos aromatu“.

2. Tvarkykite tas vietas, kur, tikėtina, eis svečiai

Tvarkykitės ta kryptimi, kuria, tikėtina, eis svečiai. Pradėkite nuo prieškambario ir tada įsivaizduokite, kur jūsų svečiai eis visų pirma. Pašalinkite akivaizdžias šiukšles ir nuvalykite dulkes ten, kur kryps svečių žvilgsnis. Nepamirškite vonios kambario!

3. Vonia

Vonioje svarbiausia skubiai iššveisti unitazą, uždaryti spinteles ir stalčiukus, paslėpti intymios higienos priemones, išnešti drėgnus rankšluosčius (arba paslėpti juos po kabančiu chalatu). Nepamirškite patikrinti, ar yra tualetinio popieriaus. Jei turite dvi papildomas minutes, nusiplėškite minėtojo tualetinio popieriaus ir patrinkite veidrodį, unitazo sėdynę ir čiaupus.

Vonios kambarys

4. Skubus daiktų tvarkymas

Surinkite visus besimėtančius daiktus, tokius kaip pulteliai ir kiti atsitiktiniai daiktai, į krūvą ir sudėkite pagal dydį – sudarysite „organizuotos netvarkos“ iliuziją. Daiktus, kuriems svetainėje akivaizdžiai ne vieta, sumeskite į skalbinių krepšį arba į maišelius. Pastaruosius paslėpkite kambaryje, kurį galima uždaryti. Papildomų taškų galite sau priskaičiuoti tuo atveju, jei šio skubaus tvarkymosi metu iškart išrūšiuosite daiktus taip, kad kiekviename uždarame kambaryje būtų tik jam priklausantys daiktai (žaislai vaikų kambaryje, drabužiai miegamajame ir t.t.) – išėjus svečiams bus lengviau susitvarkyti.

5. Pakeiskite rankšluosčius

Bent jau reikėtų pakeisti nešvarius vonios ir virtuvinius rankšluosčius švariais. Jei spėsite juos šiek tiek iškrakmolyti, kad atrodytų, jog lyginote – gausite hipotetinių papildomų taškų.

6. Naminių gyvūnų plaukai

12
Kitas

Sąrašo tęsinys

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)