Žinoma, sunku patikėti, kad net ir tobulai išpuoselėta pagalvė ant sofos ar lovos gali paskatinti pirkėją pateikti pasiūlymą. Tačiau svarbiausia ne tik patraukli estetika, bet ir tai, kaip erdvė verčia jaustis į ją įėjus. Tai nekilnojamojo turto agentai dažnai vadina nekilnojamojo turto „istorija“, rašo portalas „Apartment Therapy“.

„Gera istorija sukelia emocijas. O būsto pardavimai dažniausiai yra emocionalūs“, – sako nekilnojamojo turto brokerė Vickey Barron.

Štai kodėl nekilnojamojo turto agentai nurodo, kad namų dekoravimas yra slaptas greitesnio pardavimo receptas: erdvė su baldais ir dekoro elementais, pritaikytais kasdieniam gyvenimui, pasakoja daug įdomesnę istoriją nei tuščia erdvė.

Metų spalva „Viva Magenta”

Kodėl turėtumėte rizikuoti pagalvėmis

Pardavėjai turėtų stengtis, kad jų erdvė skatintų jaustis patogiai ir jaukiai, tačiau jie taip pat raginami ją nuasmeninti ir pasirinkti neutralius tonus bei nesenstančias detales, kad pirkėjai galėtų pamatyti, kaip jie galėtų čia įsikurti, palikti ir savo pėdsaką. Tačiau pagalvės – tai būdas sugrąžinti erdvei šiek tiek asmeniškumo, suteikiant jai spalvų ir tekstūros. Galite net atspindėti dabartines dizaino tendencijas.

Vienas iš geriausių dalykų, susijusių su pagalvėmis, yra tai, kad jos neužima daug vietos – tiksliau, jos neturėtų užimti daug vietos. Galite net pastebėti, kad perkraunate lovą ar užpildote sofą taip, kad negalite ant jos atsisėsti, tad elkitės santūriai.

Tikrasis pagalvių grožis yra jų mobilumas. Skirtingai nei baldus, kuriuos reikia keisti, transportuoti iš vienos vietos į kitą, pagalves galima lengvai ir greitai pakeisti.

Priekinis namo kiemas

Tačiau nebėkite į dideles namų dekoro parduotuves ir nepirkite tų pačių pagalvių, kokias turi visi. Geriausia apsipirkti mažesnėse parduotuvėse ir butikuose, kad rastumėte unikalesnių pagalvių, pasižyminčių turtingu audiniu ir tekstūra. Jei galite įsigyti kelias aukštesnės klasės dizainerių pagalves – dar geriau.

„Tai tarsi puikus menas ant sofos“, – tikina NT brokerė V. Barron.

Nesijaudinkite, jei jūsų sofa labai paprasta ar nebrangi. Tinkamos pagalvėlės pagerins išvaizdą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją