15
Kitas

Švarinkitės

Didžiąją laiko dalį dabar tenka praleisti namuose. Nepasiduokite apatijai. Atsiminkite: nuobodulys – pasirinkimas, o ne nuosprendis.

Apartmenttherapy.com pataria, štai kokių nesudėtingų ir smagių veiklų galima prasimanyti namuose, kad išvaikytumėte nuobodulį:

Tvarkykitės

1. Išvalykite išmanųjį telefoną. Dabar tinkamiausias metas ištrinti nereikalingą informaciją ir padaryti daugiau vietos išmaniajame telefone. Ištrinkite senas nuotraukas, programas, kurių nebenaudojate, senas žinutes.

2. Sutvarkykite knygas. Ne taip svarbu, ar mėgstate sudėlioti knygas lentynose pagal spalvas, ar pagal stilių, svarbiausia tai, kad knygų tvarkymas – puikus būdas prastumti laiką ir įvesti sistemą knygų lentynose.

3. Sutvarkykite spintas. Jei jūs – tokie kaip aš, t. y. turite per daug drabužių ir daiktų, greičiausiai jūsų spintos jau seniai prašyte prašosi sutvarkomos. Dabar – puiki proga iš pagrindų peržiūrėti spintų turinį, atrinkti tai, kas nereikalinga, ir padaryti spintose daugiau vietos.

4. Apžiūrėkite vonios kambarį – kur būtų įtaisyti dar vieną spintelę ar lentyną susidėti daiktams? Yra daugybė įdomių vonios kambario baldų – dabar tinkamas metas ką nors įsigyti.

Asociatyvi nuotr.

5. Sutvarkykite šaldytuvą. Net jei esate labai tvarkingas žmogus, beveik šimtaprocentinė tikimybė, kad šaldytuve yra bent vienas pasibaigusio galiojimo produktas. Išnaudokite turimą laisvą laiką (kurio dabar tikrai padaugėjo) ir peržiūrėkite šaldytuvo turinį.

6. Susitvarkykite namus. Neapsiribokite vien drabužių spinta ar šaldytuvu – susitvarkykite visą butą ar namą. Pasinaudokite susiklosčiusia situacija, atrinkite drabužius ir daiktus, kuriuos atiduosite labdarai, o kurie keliaus į šiukšlių konteinerį.

15
Kitas

Švarinkitės

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)