Viską kabinkite

Kodėl neišnaudojus erdvės ant sienų? Yra daugybė būdų, kaip gražiai sukabinti griozdiškus ir daug erdvės užimančius daiktus – nešvaistykite vietos! Be to, pakabinti daiktai yra lengvai pasiekiami ranka ir nesunkiai surandami.

Naudokitės orkaitės erdve

Orkaitėje tikrai galima sutalpinti daug daiktų, o nusprendus ką nors joje kepti, ištuštinti tikrai nesunku per kelias minutes. Nors dauguma čia laiko puodus, keptuves ir skardas kepimui, galima dėti ir kitus virtuvės rakandus, kurie netelpa į spinteles ir stalčius.

Lentynos spintelėms

Šių daiktų rasti nesunku, o naudos iš jų gausite labai daug – lentynos dažniausiai būna nebrangios, be to, turimą vietą padidina dvigubai. Kodėl nepasinaudojus?

Atsikratykite mažai naudojamų prietaisų

Verta turėti taisyklę, pagal kurią kiekvienas prietaisas turėtų turėti bent dvi paskirtis ir būti pakankamai dažnai naudojamas. Nors ir smagu turėti daug buitinės technikos, kuri palengvina kasdienybę, bet dar geriau, kai virtuvėje neapima klaustrofobija, o spintelių durys tvarkingai užsidaro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)