40 hektarų plote įsikūręs kompleksas orientuotas į „ekologiškos prabangos rinką“, skirtą poroms ir suaugusiųjų grupėms iš Jungtinės Karalystės, kontinentinės Europos ir Jungtinių Amerikos Valstijų.

Dviejų valandų trukmės SPA patirtis suderins tradicinius terapijos metodus su neįtikėtinu dizainu. Tikras atsipalaidavimas garantuotas. Čia laukia plūduriavimo vonia, tradicinė suomiška sauna, šveitimo druskomis kambarys ir hidroterapijos baseinas. Įspūdingi vaizdai ir intymūs miško takai suteikia svečiams ramybės jausmą.

Miško SPA Airijoje

Taip siekiama išlaikyti visišką privatumą, kad SPA svečiai galėtų mėgautis vien jiems skirtais kambariais ir patirtimis. Taip pat galima rinktis ir dienos SPA variantą, kuris siūlo romantišką popietės arbatą ir įvairiausias patirtis.

2014 metais atsidariusi poilsiavietė „Finn Lough Resort“ užima trečią vietą tarp „The Sunday Times“ renkamų dvidešimties geriausių Airijos viešbučių ir penktą vietą tarp „Condenast Traveller“ pasiūlytų 2016 metų geriausių turistinių vietų.

Miško SPA Airijoje

„Finn Lough Resort“ direktorius Michaelas Beare sako: „Finn Lough Resort“ tikslas pasiūlyti vietą, kur svečiai gali atsijungti nuo kasdienio gyvenimo triukšmo ir iš naujo susilieti su paprastais gamtos teikiamais malonumais. Šio projekto varomoji jėga buvo troškimas pasiūlyti kažką kitokio nusimanančiam keliautojui, o „Invest NI“ pagalba įgalino mus sukurti unikalų produktą ir padidinti mūsų konkurencinį pranašumą Jungtinės Karalystės ir Europos rinkose. Mes naudojome „Innovation Voucher“ temperatūros kontrolei mūsų „Bubble Domes“ ištobulinti, o dalyvavimas „Invest NI“ dizaino programoje padėjo mums nustatyti strateginę kurorto viziją, nes pagalba ir patarimai, kuriuos gavome kartu su rinkos tyrimais ir ateities energijos vartojimo efektyvumo sprendimais, buvo labai vertingi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)