13
Kitas

Miesto namas prie įlankos Honkonge, Kinijoje (127,3 mln. eurų)

„Delfi Būstas“ publikuoja antrą brangiausių pasaulio rezidencijų sąrašo, pagal loveproperty.com, dalį. Pirmąją dalį galite rasti ČIA.

Prabangus namas ant vandenyno kranto – Niujorkas, JAV (119,1 mln. eurų)

1957 m. statytas didžiulis namas Sautamptone – geidžiamiausias nekilnojamasis turtas turtingiausių Niujorko gyventojų vasarvietėje. Agentūra „Sotheby‘s International Realty“ siūlo šį prabangų namą su didžiule teritorija už 119,1 mln. eurų. Visas sklypas yra uždarame, prabangiame rajone.

Prabangi vila Niujorke (Sotheby's International Realty nuotr.)

1858 kvadratinių metrų ploto pagrindiniame name – 12 miegamųjų, 12 vonios kambarių, kieme – 20 m ilgio baseinas, karšto vandens vonia. Namą neseniai atnaujino, tačiau daug originalių detalių paliko – itališko marmuro židinius, prancūziško parketo grindis, iš pilies Europoje atvežtus antikinius šviestuvus.

Prabangi vila Niujorke (Sotheby's International Realty nuotr.)

Namas gali pasigirti ne tik prabangiais kambariais, salėmis, bet ir jaukiomis patalpomis kasdienai, pasislėpti nuo pernelyg intensyvios vasaros kaitros – svetainėmis šeimai, žaidimų kambariais ir didžiule žaidimu sale vaikams.

Prabangi vila Niujorke (Sotheby's International Realty nuotr.)

Šioje prabangioje nuosavybėje būsimi šeimininkai ras didžiulę virtuvę, namelių svečiams, teniso, krepšinio aikšteles, prieplauką ir garažą šešiems automobiliams. Vyšnaite ant torto galima pavadinti išpuoselėtą sodą su kriokliu ir tvenkiniu, kuriame plaukioja įvairiaspalvės koi žuvys.

13
Kitas

Miesto namas prie įlankos Honkonge, Kinijoje (127,3 mln. eurų)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)