12
Kitas

Venitien rezidencija, Pajūrio Alpės, Prancūzija: 140 mln. dolerių (115,6 mln. eurų)

Šiuo metu rinkoje siūlomos ištaigingos vilos žada visokeriopą patogumą ir pačios aukščiausios klasės prabangą. Kad bent miglotai įsivaizduotumėte, kaip atrodo paprastam mirtingajam neįkandamas lygis, galite bent akis paganyti į prestižinių namų, kuriuos visgi įmanoma įsigyti už pinigus, interjerą ir vaizdą iš lauko. Štai keletas jų.

„Regal“ rezidencija, Londonas, Jungtinė Karalystė: 96 mln. dolerių (79,2 mln. eurų)

Internetu veikiančioje pasaulinėje prabangių nekilnojamojo turto ir kitų kategorijų objektų prekyvietėje „JamesEdition“ 96 mln. dolerių įkainotas namas įvardijamas kaip išskirtinė ir pati brangiausia Londone esanti privati rezidencija. Miesto šiaurės vakaruose esančios didingos rezidencijos plotas – 2,3 tūkst. kvadratinių metrų. Žemės sklypas, kuriame pastatytas namas, aptvertas uždara tvora, atskiriančia privačią valdą nuo medžiais apsodintos aveniu. Preciziškai įrengtas būstas atitinka pačius aukščiausius įmanomus standartus, rašoma portale loveproperty.com.

Prabangus būstas Londone (James Edition/Loveproperty.com nuotr.)

Pompastiškoje viloje įrengta net dešimt miegamųjų ir tiek pat vonios kambarių, o pačiame namo centre – per du aukštus iškilęs ištaigingas vestibiulis, iš kurio veda dailūs akmeniniai laiptai, tačiau prireikus į viršų galima pakilti ir liftu. Patalpą apšviečia gigantiškas kelių lygmenų šviestuvas. Visiems kambariams būdingas eklektiškas stilius, išgrynintas derinant laikui nepavaldžius elementus ir unikalius šiuolaikiškus akcentus. Namuose tvyrančią atmosferą efektingai papildo konkrečiam laikotarpiui būdingos architektūrinės detalės.

Prabangus būstas Londone (James Edition/Loveproperty.com nuotr.)

Pro stiklines ganėtinai formalios svetainės ir valgomojo duris galima išeiti į nuostabų sodą, prie kurio deramai padirbėjo aukščiausio rango landšafto specialistai. Visiškai čia pat – žemesniame lygyje įrengtas kiemas, puikiausiai tinkantis privatiems vakarėliams. Name, aišku, yra ir darbo kabinetas, drabužinė bei šeimai skirta virtuvė, apstatyta pačia pažangiausia „Gaggenau“ firmos buitine technika. Namą prižiūrinčiam personalui skirtuose apartamentuose laisvai gali apsigyventi šeimininkams patarnaujantys žmonės. Jiems skirtą pastato dalį sudaro trys miegamieji ir trys vonios kambariai.

Prabangus būstas Londone (James Edition/Loveproperty.com nuotr.)

Vardijant įspūdingo namo ypatumus neįmanoma nepaminėti vidinio plaukimo baseino ir SPA procedūroms skirtos zonos, neįsivaizduojamos be sūkurinės vonios, saunos, turkiškos pirties ir atpalaiduojantiems ritualams skirtų patalpų. Pasilepinus masažu galima tuoj pat prisėsti prie baro ir pasimėgauti kokteiliu arba patraukti į žaidimų kambarį ar dvylikos vietų kino salę. Rūsyje įrengtos dvi patalpos vynui laikyti; jų temperatūrą galima reguliuoti. Itin saugus požeminis garažas aprūpintas net automobiliniu liftu. Ko dar begalima norėti?

12
Kitas

Venitien rezidencija, Pajūrio Alpės, Prancūzija: 140 mln. dolerių (115,6 mln. eurų)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)