Šįkart laidos „Kada įkurtuvės?“ kūrybinė komanda lankosi Radviliškyje. Čia gyvenanti L. Višamirskienė pasakoja, jog karantino metu ji su vyru ėmė dairytis naujos gyvenamosios vietos. Naujųjų namų ji sako ieškojusi ir Radviliškio rajone, ir soduose, tačiau viskas susidėliojo taip, kad šiuo metu sutuoktiniai gyvena pačiame miesto centre.

Laidos herojė Laima pasakoja, kad kai pirmą kartą su vyru įžengė į medinuką, abu suprato – tai ir yra toji vieta, kurios jie ieškojo.

Tiesa, pats namas nė iš tolo neatrodė taip, kaip dabar. Anot pašnekovės, remonto metu sutuoktiniai buvo palikę tik keturias namo sienas ir pamatus – daugiau viskas buvo keičiama.

Laima išduoda, jog pats namelis sutuoktiniams atsiėjo 18 tūkst. eurų, tačiau kainą gerokai padidino namo transformacijos darbai.

„Tuo metu, kai pirkome namą, visi sakė, kad brangu, tačiau jau po pusmečio pasidarė pigu. Už namelį sumokėjome 18 tūkst. eurų“, – skaičiuoja pašnekovė ir išduoda, kad kai namo įrengimo kaina viršijo 40 tūkst. eurų, Laima nustojusi skaičiuoti išlaidas.

Toliau pašnekovė pasakoja, kad anksčiau aplink namą esančiame sklype driekėsi vienas didelis daržas, stovėjo du šiltnamiai. Sutuoktiniai situaciją nusprendė pakeisti – dabar namo kieme paliktas nedidelis daržas, kuriame darbuojasi Laimos mama.

Tiesa, pati L. Višamirskienė tikina, kad lauke dar laukia nemažai darbų – kol kas šeima yra pasodinusi tujų, tačiau ateityje norėtų pasikeisti tvorą ir sukurti patį kiemo dizainą.

Laidoje „Kada įkurtuvės?“ išvysite, kaip atrodo miesto centre esančio medinuko vidus, kokius netikėtus sprendimus namo transformacijos metu pritaikė sutuoktiniai ir kiek užtruko iš esmės atnaujinti seną namą.