Išgyvenimo butas

Reilly apžiūrėjo „Survival Condo“ - senovinį bunkerį, kuriame įrengtas prabangus 15 aukštų gyvenamasis kompleksas, esantis 200 pėdų po žeme, maždaug už 200 mylių nuo Kanzaso. Jis kompleksas įrengtas prasidėjus koronaviruso pandemijai.

Milžiniškame komplekse, kurio istorija siekia Šaltojo karo laikus, įrengtos devynių pėdų gelžbetonio sienos. Anot restauratorių, jis gali atlaikyti vos už pusės mylios numestą 12 kilotonų branduolinę galvutę.

Bunkeris, kuriame įrengtas daugiabutis (CNET nuotr.)

Už „varganą“ milijoną dolerių ir papildomus 2 500 dolerių per mėnesį išgyvenusieji gali mėgautis įvairiais įrenginiais – nuo didžiulio kurortinio baseino su vandens kalneliais iki laipiojimo uolomis sienos ir net šaudyklos. Yra net klasė ir biblioteka, kino teatras ir baras.

Laukimo žaidimas

Įrenginius maitina penki pertekliniai energijos šaltiniai, įskaitant paviršiuje esančią vėjo turbiną. Hidroponinė sistema netgi leidžia auginti šviežius vaisius ir daržoves, kad būtų galima papildyti didžiules užkonservuoto maisto atsargas.

Pasirašydami buto sutartį netgi gausite didelę dalį interneto, priklausomai nuo jūsų poreikių, todėl, jei sutriktų interneto ryšys, galėsite pasiekti bet kokią informaciją.

Tačiau gyventojams teks susidurti su bidė, nes penkerių metų tualetinio popieriaus saugojimas visiems butams užimtų visą aukštą.

Pasidairykite!

Daugiau nuotraukų rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)