Skelbiama, kad birželio 2 d. 6–10.30 val., organizuojant elektromobilių lenktynių starto ceremoniją ir elektromobilių ekspoziciją, Gedimino prospekto dalyje nuo Vasario 16-osios iki J. Tumo-Vaižganto gatvės laikinai bus draudžiamas transporto priemonių eismas. Važiuojamojoje gatvės dalyje esančiais dviračių takais dviračių ir paspirtukų eismas vyks kaip įprastai.

Birželio 3-iąją vyks Lietuvos muzikos ir teatro akademijos 90-mečio šventė. Koncerto ir kitų renginių metu Lukiškių aikštėje ir Gedimino prospekto dalyje nuo Vasario 16-osios iki J. Tumo-Vaižganto gatvės nuo 10 val. iki 24 val. laikinai bus draudžiamas transporto priemonių eismas.

Taip pat dėl šią dieną vyksiančios Italijos Respublikos dienos šventės nuo 8 iki 24 val. draudžiamas transporto priemonių eismas tarp Vilniaus rotušės pastato ir Rotušės aikštės.

Birželio 9-ąją Kalnų parko estradoje organizuojamas koncertas, tad šią dieną nuo 12 val. iki birželio 11 d. 22 val. laikinai bus draudžiamas transporto priemonių įvažiavimas į Kalnų parką (išskyrus koncertą aptarnaujantį ir neįgaliųjų transportą).

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją