Sudėtingiausios eismo sąlygos buvo įkalnėse. Dėl slidžios kelio dangos sunkiasvorės mašinos stojo Tunelio gatvėje, taip pat spūstys šioje gatvėje formavosi dėl smuklių eismo įvykių. Parodos gatvėje kamštyje vairuotojai strigo dėl vidury kalno sugedusio autobuso.

Įkalnių neįveikė ir autombiliai, važiavę Raudondvario plentu. Labiausiai vairuotojai keikė stačią Romainių kalno įkalnę, šioje vietoje susiformavo ir kilometrinės spūstys Raudondvario link.

Pranešama, kad sudėtingos eismo sąlygos ir kelyje Kaunas-Prienai.

Artėjant vidurdieniui situacija Kauno miesto gatvėse kiek stabilizavosi. Tarpmiestiniuose keliuose eismo sąlygos vis dar sudėtingos.

Kelią užtvėrė vilkikas

Portalas „Kas vyksta Kaune“ praneša apie keblią situaciją Raudondvario plente. Čia sunkiasvorė transporto priemonė užtvėrė sankryžą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

„Iki Raudondvario nusidriekusi maždaug 5 kilometrų ilgio spūstis. Į kalną nekyla „fūros“, – pranešė kauniečiai.

Pasak pareigūnų, Raudondvario plente į kalną dėl slidžios kelio dangos neužkyla sunkiasvorė transporto priemonė. Minėtoje vietoje policija reguliuoja eismą.

Manoma, jog netrukus į pagalbą vairuotojams atskubės ir antras pareigūnų ekipažas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (239)