Tvarkys spūstimis garsėjančią gatvę

„Prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ ir jo prieigos tampa vis didesniu traukos centru, tad natūraliai čia didėja ir automobilių srautai. Spūstimis garsėjančią Užnerio gatvę pradėsime tvarkyti jau kitą savaitę. Vairuotojus eismą draudžiantys ženklai pasitiks ankstų pirmadienio rytą.

Dar šiais metais pačios „Megos“ iniciatyva numatyta rekonstruoti viaduką ir dalį Jotvingių gatvės“, – teigia Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Eismo pakeitimai Kaune

Birželio 19 d. Užnerio g. darbai prasidės nuo požeminių tinklų atnaujinimo. Kiek vėliau kelininkai tvarkys ir iki keturių eismo juostų praplės važiuojamąją dalį, taip pat įrengs naujus šaligatvius, apšvietimą. Vytėnų ir Užnerio gatvių sankirtoje numatyta žiedinė sankryža.

Dėl Vytėnuose suplanuotų remonto darbų laikinai keisis 54 maršrutas – autobusai, aplenkdami Vytėnų g., nuo „Megos“ abejomis kryptimis važiuos Islandijos plentu ir Vakariniu aplinkkeliu.

Uždaroma sankirta Vandžiogalos plente

Netrukus kelininkai pradės darbuotis ir už kelių kilometrų esančioje Vandžiogalos pl. ir Įgulos g. sankirtoje. Paruošiamieji darbai čia prasidėjo dar mėnesio pradžioje.

Nuo birželio 19 d. veiksmas persikels į važiuojamąją dalį – prasidės požeminių tinklų atnaujinimas. Eismas bus galimas tik viešajam transportui. Apylanka rekomenduojama Panerių ir Bažnyčios gatvėmis.

Eismo pakeitimai Kaune

Tvarkomoje arterijoje lygiagrečiai suplanuota sutvarkyti gatvės dangą ir takus.

„Keliaujančius Vandžiogalos plentu iki rudens raginame persėsti į viešąjį transportą. Žinoma, jeigu tik yra galimybė. Vasarą čia numatytų maršrutų skaičiaus nemažinsime, todėl tikrai daugiau laiko ir kantrybės sutaupysite važiuodami autobusais“, – tikino Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją