Kaip rodė miesto gatvėse eismo srautus stebintys radarai bei eismo informacinė sistema, jau 16 valandą sostinėje buvo užfiksuota bent 16 spūsčių.

Graudžiausia situacija susiklostė pagrindinėse miesto arterijose: Kalvarijų, Ozo, Kareivių, Geležinio Vilko, T. Narbuto, S. Batoro gatvėse, Laisvės ir Konstitucijos prospektuose.

Be to, užsikimšo ir Tūkstantmečio gatvė, vedanti lauk iš miesto.

Tiesa, kalti ne vien dovanų paieškomis paskutinę akimirką užsiėmę miestiečiai, bet ir neatidūs vairuotojai. Štai apie eismo įvykį pranešama Oslo gatvėje, taip pat - Laisvės prospekte, važiuojant prekybos centro Mada link.

Eismo ekspertai šiuo laikotarpiu pataria neskubėti išeiti iš darbų anksčiau, taip pat nevažiuoti gatvėmis, kurios veda didžiųjų prekybos centrų link, mat čia formuojasi pačios didžiausios spūstys, kyla didžiausia eismo įvykių grėsmė.

Policijos pareigūnai, taip pat saugaus eismo žinovai bei draudikai tuo atveju, jeigu įvyko eismo įvykis, ir kaltininkas aiškus, pataria kuo greičiau nufotografuoti eismo įvykio vietą, užfiksuoti aplinkybes ir patraukti nukentėjusias transporto priemones iš gatvės bei atlaisvinti eismą.

include("/www/delfi/php/local/formAdmin/gen/275.inc"); ?>

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)