Šįkart laidos kūrybinė grupė žvalgėsi į mažus automobilius. Eksperimento objektu pasirinktas „Toyota Yaris“. Už 2007 m. gamybos automobilį su 1.4 l, 90 AG dyzeliniu varikliu prašoma 17 000 Lt. Pilką „Yaris“ pardavinėjanti moteris nurodė, kad automobilio rida – 90 000 km.

Pardavėja atviravo, kad nuosavą mašiną parduoda todėl, kad ruošiasi gauti tarnybinę. Ji neslėpė, jog prieš keletą mėnesių buvo perdažytas buferis. Iš pažiūros prie šio „Yaris“ nebuvo dėl ko kibti, tačiau galbūt paslėptų defektų ras serviso meistras?

Jis iškart atkreipė dėmesį, kad automobilis turi problemų dėl vairo kolonėlės, į akis krito ir tai, kad šonas galėjo būti dažytas.

Plačiau apie tai, ką patarė serviso meistras – pirkti šį „Toyota Yaris“ ar ne – žiūrėkite TV laidos „Ne vienas kelyje“ siužete.

TV laidą „Ne vienas kelyje“ galite žiūrėti sekmadieniais, 17 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)