Pateikiame keletą ištraukų iš pokalbio.

- Kokį automobilį vairuojate čia, Lietuvoje, ir kokį gimtinėje?
- Lietuvoje vairuoju klubo rėmėjų skirtą automobilį „Renault Scenic“. Ankščiau niekada neteko vairuoti panašaus automobilio ir tai mane tikrai nustebino. Niekada nesu vairavęs automobilio dyzeliniu varikliu, tačiau tai naujas automobilis ir vairavimo komfortas prilygsta benzininiams automobiliams. Esu didelis greitų automobilių mėgėjas. Serbijoje turiu šeštos serijos BMW su penkių litrų varikliu. Tai labai galinga mašina, turinti daugiau nei 400 AG. Jį vairuoju vasaros metu. Taip pat turiu BMW X5. Tai bendras šeimos automobilis, tačiau jį dažniausiai vairuoja mano žmona.

- Ar pastebėjote specifinių Lietuvių vairavimo bruožų?
- Įdomus dalykas, jog sankryžose norėdamas sukti į dešinę, tai gali daryti bet kada. Serbijoje to nėra. Bet tai, kad Lietuvoje galioja ši taisyklė yra geriau, nes ji padeda sutaupyti laiko, tačiau turi būti ir kur kas atsargesnis.

Visą pokalbį su M. Rakovičiumi galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją