Tokios kelionės kaina – lygiai 100 tūkst. svarų sterlingų (apie 130 tūkst. eurų). Į šią kainą įskaičiuotos išlaidos viešbučiams, iškylos kalnuose, kur keleiviai bus pristatyti sraigtasparniais.

Kelionės dalyviai tarp kontinentų bus skraidinami, o keliuose visur vairuos prabangiuosius „Range Rover“, kartais nulipdami ir į bekelę.

„Pačia prabangiausia kelione pasaulyje“ pavadinto turo programa išskaidyta į penkias dalis. Pirmoji dalis prasideda Monako kalnuose ir tęsiasi pietine Italijos pakrante. Antroje dalyje perskrendama į Marakešą (Marokas) ir keliaujama į dykumą.

Trečioje dalyje persikeliama į JAV ir kelionė tęsiama Arizonos valstijos keliais. Ketvirtoje dalyje keliaujama po Čilę, o penktoje persikeliama į Sidnėjų ir aplankoma Tasmanijos sala. Visose dalyse keliautojai nakvos tik prabangiuose viešbučiuose.

„Range Rover SVAutobiography“ kaina prasideda nuo 183 tūkst. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)