Reitingų krizės kamuojamos laidos šaltiniai teigia, kad M. LeBlancas kiekvieną dieną vis labiau nepatenkintas savo kolegos grubiu elgesiu ir pasipūtimu bendraujant su komanda.

Skelbiama, esą aktorius laidos kūrėjams pateikė ultimatumą – arba jis, arba Ch. Evansas, nes bendros ateities vedant laidą jis paprasčiausiai nematąs.

Toks aktoriaus pareiškimas kaip reikiant pritrenkė BBC vadovus, kurie jau anksčiau sutiko M. LeBlancui sumokėti už du sezonus. Baiminamasi, kad, kol nepriimtas galutinis sprendimas, teks atidėti antrojo „Aukščiausios pavaros“ sezono filmavimą, kuris turėjo prasidėti rugsėjį.

Laidos kūrėjams artimas šaltinis teigia: „Šiuo metu svarbiausias klausimas – kas lieka, o kas pasitraukia“.

„Komanda paprasčiausiai nesiklijuoja. Laidos vedėjų bendravimas labai šaltas. Toks jausmas, kad yra Chrisas, ir yra visa likusi komanda. Mattas jau leido tiesiai šviesiai suprasti, kad jis toliau nesifilmuos, jeigu liks Chrisas.
"Top Gear" laidos vedėjas Chrisas Evansas

Jis tikrai nėra vienintelis, kuris nepatenkintas kolegos elgesiu ir darbo etika. Chrisas, tiesą sakant, net nesistengia tapti komandos dalimi. Visai neseniai jis taip susinervino, kai Eddie Jordanas niekaip nesugebėjo pasakyti savo teksto, jog apsimetė daužantis galvą į dieną“, – pasakoja šaltinis.

„Be to, praktiškai nekyla abejonių, kad jis pavydi dėmesio, šlovės ir gerų žodžių, skiriamų kitiems. Iš pirmo žvilgsnio galėjo pasirodyti, kad jo turima patirtis turėtų ne kenkti, o padėti kitiems kolegoms, bet taip nėra – jis visais įmanomais būdais smukdo kitus. Toks jausmas, kad jam paprasčiausiai niekas neįdomu. Užkulisiuose jis su niekuo nebendrauja, laikosi atstumo“, – atvirauja šaltinis.

BBC Radio 2“ laidų vedėjas 50-metis Ch. Evansas po debiuto laidoje gegužę sulaukė nemažai kritikos – gerbėjai jį apkaltino bandymais auklėti žiūrovus. Be to, žiūrovus erzina ir tai, kad laidos apie automobilius vedėją reguliariai supykina po greito važiavimo. Atsirado nemažai norinčių laidos vedėją pakeisti.

Tuo metu 48 metų aktorius M. Le Blancas žmonėms labai patinka – jis įvardijamas „kaip geriausia, ką siūlo laidos kūrėjai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)