Po trečiosios „Top Gear“ dalies, kuri per „BBC Two“ kanalą buvo parodyta sekmadienio, birželio 12 dienos, vakare, Ch. Evansas vėl sulaukė kritikos „Twitter“. 49 metų vyrui teko išlipti iš automobilio, kurį vairavo S. Schmitz.

Į šviesos greičiu skriejančią „Audi R8 V10“ jis įlipo kaip keleivis, o prie jos vairo sėdo buvusi profesionali lenktynininkė S. Schmitz. Netrukus jis buvo priverstas išlipti, mat pasijautė blogai. Ch.
Evansas skubiai atidarė dureles, puolė iš 170 tūkstančių eurų kainuojančio automobilio ir šalia jo skubiai susilenkė rankomis remdamasis į kelius.

„Twitter“ vartotojai nesnaudė. „Chrisai, ar tu bloguosi kaskart, kai greitai važiuosi? Tai kažkaip erzina“, – rašė vienas.

Kitas piktinosi: „Visi, kurie iki šiol buvo #TopGear, būtų geresni vedėjai už Chrisą Evansą! Kas gi bloguoja greitai važiuodamas ir dar veda laidą apie automobilius“.

Kitas antrino: „Kodėl jie pasirinko Chrisą Evansą vesti #TopGear, kai jam bloga nuo automobilių? Kertu lažybų, kad jis apsivemtų sukinėdamasis krėsle...“

Dar vienas rašė: „Na, jeigu Chriso Evanso vėmimas nebuvo surežisuotas, nežinau, kas tada buvo“.

Kitas žiūrovas šaipėsi: „Taigi, Chrisas Evansas negali vairuoti ir kalbėti, būdamas keleiviu pradeda bloguoti ir yra priverstas perduoti automobilį kažkam kitam, kad užbaigtų važiavimo testą“.

Žiūrovai taip pat komentavo „negarbingą“ memorialo sceną, kuri buvo iškirpta iš šou. Itin prieštaringai vertinama scena, kai automobiliai „piešė saulutes“ netoli Karo aukoms skirto memorialo, kainavo mokesčių mokėtojams 125 tūkstančius eurų, tačiau vėliau buvo iškirpta dėl kontroversijos.

Nors trečios serijos auditorijos rezultatų dar nėra, tačiau jų laukiama su nerimu, man pirmoji dalis nesukėlė žiūrovų anšlago, o antroji sulaukė net trečdaliu mažesnės auditorijos.

Tikimasi, kad sudėjus su šou žiūrinčiais internetu, skaičiai augs, tačiau jie vistiek labai stipriai atsilieka nuo to, kiek laidą žiūrėjo tuomet, kai ją vedė senoji gvardija: Jeremy Clarksonas, Jamesas May ir Richardas Hammondas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)