Apie tai pranešė mail.ru, remdamasis TVN24 informacija.

Incidentas įvyko trečiadienį apie 6 val. ryto. Pensininkė išvažiavo į automagistralę A2 Lodzėje ir pasuko į Vakarus. Deja, ji supainiojo eismo juostas ir išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą.
Dėl laimingo atsitiktinumo niekas nenukentėjo, o vairuotojai kantriai apvažiuodavo automobilį. Įdomiausia, kad vienu metu vokietė suprato važiuojanti priešpriešinio eismo juosta, bet toliau važiavo, tikėdamasi greitai pasiekti nuvažiavimą. Policija sustabdė pensininkę tik už 60km nuo Lodzės. Policininkai skyrė moteriai 24 eurų baudą ir padėjo jai išvažiuoti reikiama kryptimi.

2014 m. Didžiojoje Britanijoje įvyko panašus incidentas – krovininio automobilio iš Lietuvos vairuotojas išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą automagistralėje. Vyriškis pasiaiškino neturėjęs pinigų pravažiuoti mokama juosta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)