2011 m. pasaulyje pasirodęs „Lamborghini Aventador“ sulaukė plataus gerbėjų būrio ir tapo itin trokštamu automobiliu. Iki 100 km/val. per maždaug 3 sekundes įsibėgintis automobilis daugeliui vis dar yra itin reikšmingas ir norimas, tad, natūralu, atsiranda ne vienas bandymas pagaminti šio automobilio repliką.

Ir, rašo portalas „Jalopnik“, idėja 2004 m. „Pontiac“ paversti „Aventador“ skamba taip pat blogai, kaip ir atrodo.

Skelbimas su parduodama „Lamborghini“ replika atsirado tarptautiniame transporto skelbimų tinklalapyje „Craiglist“. Už repliką norima ne tiek ir mažai – 22,5 tūkst. JAV dolerių. Priminsime, kad 2011 m. „Aventador“ kainuoja gerokai daugiau – apie 300 tūkst. JAV dolerių.

Patobulinta ne tik „Pontiac“ išorė: salone bandyta atkartoti kampuotą „Lamborghini“ interjerą, centrinę konsolę, netgi ant keleivio pusėje esančios saugos pagalvės yra „Lamborghini“ užrašas.

Visgi gamybai panaudota „Pontiac“ platforma, kuri, deja, yra toli nuo to, ką galima pavadinti „egzotika“. Egzotiškai skamba tik tai, kad automobilis po kapotu turi viską, kas priklauso „Pontiac“, ir dar netikrą kėbulo centre esantį variklį.

Savininkas skelbime pabrėžia, kad šį „Pontiac Aventador“ smagu vairuoti ir jis turi „visą reikiamą galią“. Tačiau sužinoti detaliau, ką šis turi omenyje, pavyks tik tiems, kurie rimtai domėsis parduodamu automobiliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)